Τρίπολη | Πρώην ξενοδοχείο θα μετατραπεί σε φοιτητική εστία!

Στο Τομεακό πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας εντάχθηκε η αγορά ακινήτου για τις ανάγκες του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για φοιτητικές εστίες στην Τρίπολη.
Η Πράξη με συνολική δαπάνη 2,5 εκατ. ευρώ αφορά στην αγορά ακινήτου εντός της πόλης της Τρίπολης για αποκλειστική χρήση ως φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Προβλέπεται η αγορά του ακινήτου της πρώην ξενοδοχειακής μονάδας Tripoli City Hotel για αποκλειστική χρήση ως φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, εμβαδού δόμησης περίπου 3.665,5 τ.μ.
Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο Κλασσικού Τύπου, πλήρως αποπερατωμένο και εξοπλισμένο, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει άμεσα ως Φοιτητική Εστία. Είναι παρακείμενο του κτιρίου του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και σε απόσταση περίπου 500 μ. του Κεντρικού κτιρίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου στην Τρίπολη.
Σχετικά Άρθρα
- 2025 | Γιορτάζει το εξωκλήσι του Μαηθανάση στην Τρίπολη
- Σεμινάριο στρατηγικής και δεξιοτήτων στο Λεβίδι
- Και δεύτερος νεκρός από το τροχαίο στο Λεβίδι - Δεν τα κατάφερε ο οδηγός του αγροτικού
- Έφυγε από τη ζωή ο Εμμανουήλ Χρ. Λαμπρόπουλος, σε ηλικία 89 ετών
- Έξαλλοι οι Γορτύνιοι με Σκαντζό: "Κατέβα κάτω - Σπίτι σου ήρθαμε για να μας διώξεις;" (vd)