Τρίπολη | Πρώην ξενοδοχείο θα μετατραπεί σε φοιτητική εστία!
Στο Τομεακό πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας εντάχθηκε η αγορά ακινήτου για τις ανάγκες του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για φοιτητικές εστίες στην Τρίπολη.
Η Πράξη με συνολική δαπάνη 2,5 εκατ. ευρώ αφορά στην αγορά ακινήτου εντός της πόλης της Τρίπολης για αποκλειστική χρήση ως φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Προβλέπεται η αγορά του ακινήτου της πρώην ξενοδοχειακής μονάδας Tripoli City Hotel για αποκλειστική χρήση ως φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, εμβαδού δόμησης περίπου 3.665,5 τ.μ.
Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο Κλασσικού Τύπου, πλήρως αποπερατωμένο και εξοπλισμένο, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει άμεσα ως Φοιτητική Εστία. Είναι παρακείμενο του κτιρίου του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και σε απόσταση περίπου 500 μ. του Κεντρικού κτιρίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου στην Τρίπολη.


Σχετικά Άρθρα
- Νότια Κυνουρία | Υποσχέσεις χωρίς έργα – Παρέμβαση του κ. Σταύρου Τσίχλη για λιμάνι, καταδυτικό πάρκο και διακοπές ρεύματος
- Στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Κώστας Βλάσης (εικόνες)
- Γιαννακούρας από τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου στην Τρίπολη: «Η δύναμή μου είστε εσείς, οι συμπατριώτες μου» (vd)
- Ευχαριστήριο από το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Τρίπολης
- Φεστιβάλ Μελιτζάzz 2026: «Κοινότητες»






