Πορτρέτο του Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα φιλοτέχνησε ο Νίκος Φλώρος (εικόνες)
Στις εκδηλώσεις εορτασμού για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων έγινε σήμερα ξενάγηση στον εσωτερικό χώρο του Μνημείου Πεσόντων Αρκαδίας και παρουσίαση έκθεσης τέχνης από τον εικαστικό Νίκο Φλώρο.
Ο γνωστός καλλιτέχνης παρουσίασε το πορτρέτο που φιλοτέχνησε για τον αείμνηστο Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 30 Ιανουαρίου 2023, σε ηλικία 29 ετών, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης, κατά την οποία, το F-4 Phantom II της 338 Μοίρας του οποίου ήταν συγκυβερνήτης και το οποίο είχε απογειωθεί από την 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα, κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή 8 μίλια δυτικά του Κατακόλου.
«Στο πορτραίτο του Μάριου εκφράζω το σεβασμό και θαυμασμό για όλους όσοι έπεσαν εν ώρα καθήκοντος για την Πατρίδα» είπε ο κ. Φλώρος.
Ο πατέρας του Μάριου, Κώστας Τουρούτσικας μίλησε για μεγάλη τιμή που ένας τεράστιος καλλιτέχνης, όπως ο Νίκος Φλώρος, επιμελήθηκε αυτό το έργο τέχνης για τον γιο του.
Φωτογραφία - βίντεο | www.drt915.gr
Σχετικά Άρθρα
- Τένις | 2η θέση για τον Τριανταφύλλου της ΑΕΚ Τρίπολης στο Ε3 Open Μεσσήνης
- Επικουρικός Γενικός Χειρουργός στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης
- FamTrip Επιμελητηρίου | Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ALPHA η μοναστηριακή κληρονομιά της Αρκαδίας
- Γιορτινή ποδηλατάδα και Χριστούγεννα με…άρωμα Ιταλίας στο Άστρος!
- Νικολάου για τη μεταφορά μαθητών στην Αρκαδία: "Αυτός ο σχεδιασμός είναι δίκαιος για τους ανθρώπους που μένουν στα χωριά μας;"






