Βραδιά παράδοσης, αφήγησης και συναισθημάτων από τον Χορευτικό Όμιλο Τρίπολης (εικόνες - βίντεο)

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2024, στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης η εκδήλωση του Χορευτικού Ομίλου Τρίπολης, όπου παρουσιάστηκε το αφηγηματικό παραμύθι «Η κυρά Καλή, η κυρά Κακή και οι δώδεκα μήνες».
Η εκδήλωση, που συνδύαζε την αφήγηση με παραδοσιακά κάλαντα, μουσικές, χορούς και δρώμενα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, προσέφερε στο κοινό μια μαγευτική εμπειρία. Η αφήγηση του παραμυθιού «Η κυρά Καλή, η κυρά Κακή και οι δώδεκα μήνες» αποτέλεσε την κεντρική θεματική, μεταφέροντας μηνύματα για την αξία της καλοσύνης και της ταπεινότητας, ενώ οι παραδοσιακοί χοροί και τα κάλαντα συμπλήρωσαν την ατμόσφαιρα με εορταστικό και νοσταλγικό ύφος.
Το αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου γέμισε με χαμόγελα, χειροκροτήματα και τη ζεστασιά της παράδοσης, καθώς το κοινό απόλαυσε ένα μοναδικό ταξίδι στον χρόνο και τις παραδόσεις.
Σχετικά Άρθρα
- Η καθοριστική συμβολή της Ιατρού Κατερίνας Τσατσαράγκου από την Τρίπολη στη διάσωση του πολυτραυματία δισεκατομμυριούχου Tom Greenwood στη Μύκονο
- Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Βασκίνα Αρκαδίας
- “Δημιουργούμε όμορφες στιγμές και πολύτιμες αναμνήσεις στα μέλη ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης”
- Βλάσης και Κωνσταντινόπουλος αποχαιρετούν τον Απόστολο Βεσυρόπουλο
- Έφυγε από τη ζωή μετά από ανακοπή ο ΓΓ της ΚΟ της ΝΔ Απόστολος Βεσυρόπουλος