Το οδοιπορικό του Ant1 στην γιορτινή Αρκαδία - Ξεχωρίζει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Τρίπολη (vd)
Η τηλεόραση του Αντ1 έκανε οδοιπορικό στην Χριστουγεννιάτικη Τρίπολη και την ορεινή Αρκαδία.
Το ρεπορτάζ μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο του σταθμού, όπου μίλησε ο δήμαρχος Κώστας Τζιούμης, αλλά και πολλοί επισκέπτες της περιοχής μας.
"Μοναδικές εμπειρίες χαρίζει ο νομός Αρκαδίας που φέτος τα Χριστούγεννα πρωταγωνιστεί στις προτιμήσεις των επισκεπτών" αναφέρει το δελτίο.
Η Τρίπολη είναι η αρχή ενός μαγικού οδοιπορικού και ακολούθησαν τα όμορφα χωριά της Αρκαδίας.
Σχετικά Άρθρα
- Μια προσφορά αγάπης που θα μείνει για πάντα στο Βιδιάκι Γοτυνίας
- Παπαηλιού: "Η Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας χρειάζεται αλλαγή του θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας της"
- Λαμπρόπουλος από τα εγκαίνια της Έκθεσης Τεγέας: «Στόχος μας περισσότερες ευκαιρίες για τους ανθρώπους της Αρκαδίας»
- Η περιφορά της Εικόνας της Παναγίας στη Λίμνη Αρκαδίας (εικόνες)
- Γιάννης Νικολάου | Μαζί με τον Νίκο Παπανδρέου στη Μονή Γοργοεπηκόου Νεστάνης (εικόνες)
2 σχόλια
-
Η ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ.Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ.ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ!ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!
-
Αχ ρε δήμαρχε χρονιάρες μέρες που όλοι τρώνε μελομακάρονα και κουραμπιέδες, εσύ κερνάς συνέχεια μπανάνες. Δείξε λίγο έλεος






