Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου, στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού (εικόνες - βίντεο)
Ο Προστάτης του Στρατού Ξηράς, Μεγαλομάρτυρας Άγιος Γεώργιος, τιμήθηκε με μεγαλοπρέπεια σήμερα, Τετάρτη 23 Απριλίου 2025, στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού στο στρατόπεδο «ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ», στην Τρίπολη.
Το τελετουργικό του εορτασμού περιελάμβανε Δοξολογία, Ανάγνωση Ημερήσιας Δγής, κατάθεση στεφάνων, επίδειξη οπλικών συστημάτων και λοιπών στρατιωτικών αρχείων και εκθεμάτων ενώ η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.
Στον εορτασμό παρέστησαν Πολιτικές, Θρησκευτικές, Στρατιωτικές και Τοπικές Αρχές-μεταξύ αυτών ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κος Κώστας Μανδρώνης και ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, κος Δημήτρης Μακαρούνης- εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων καθώς και στελέχη της Φρουράς Τρίπολης.
Σχετικά Άρθρα
- Σήμερα στο Επιμελητήριο | Για τις προοπτικές στην Υγεία & Ασφάλεια Εργαζομένων θα μιλήσει ο Αρκάς Αν. Καθηγητής ΕΚΠΑ, Δημήτριος Λαδάς
- Δυναμική η συμμετοχή του Δήμου Γορτυνίας στο 16ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στην Αθήνα (εικόνες)
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Ο Αρκαδικός 'Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπριτζ
- Αγρότες | Έκλεισαν κεντρικό κόμβο στην είσοδο της Αργολίδας






