Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου, στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού (εικόνες - βίντεο)

Ο Προστάτης του Στρατού Ξηράς, Μεγαλομάρτυρας Άγιος Γεώργιος, τιμήθηκε με μεγαλοπρέπεια σήμερα, Τετάρτη 23 Απριλίου 2025, στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού στο στρατόπεδο «ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ», στην Τρίπολη.
Το τελετουργικό του εορτασμού περιελάμβανε Δοξολογία, Ανάγνωση Ημερήσιας Δγής, κατάθεση στεφάνων, επίδειξη οπλικών συστημάτων και λοιπών στρατιωτικών αρχείων και εκθεμάτων ενώ η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.
Στον εορτασμό παρέστησαν Πολιτικές, Θρησκευτικές, Στρατιωτικές και Τοπικές Αρχές-μεταξύ αυτών ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κος Κώστας Μανδρώνης και ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, κος Δημήτρης Μακαρούνης- εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων καθώς και στελέχη της Φρουράς Τρίπολης.
Σχετικά Άρθρα
- «Μ.Α.Ν.Ο. Αχιλλέας» | Καλοκαιρινές εκδηλώσεις για παιδιά!
- Το ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας "καρφώνει" Βλάση για το Μέτρο 23 | "Η πραγματικότητα δεν καλύπτεται με αναρτήσεις και πυροτεχνήματα με σκοπό την ψηφοθηρία"
- Τρίπολη | Γιορτή του Αγίου Παϊσίου στον Στρατιωτικό Ναό του Αγίου Κοσμά
- Ο Κουτσούμπας, ο ΟΠΕΚΕΠΕ και το «αρχίδιον» από τον Αριστοφάνη (vd)
- Έκθεση της Μαρίας Μπακούρη στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας