Οριστικό | Φοιτητική εστία σε παλιό ξενοδοχείο στην Τρίπολη - Θα έχει πάνω από 100 κλίνες!
Φοιτητική εστία στην Τρίπολη!
Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με χαρά ανακοινώνει την ολοκλήρωση διαδικασιών απόκτησης φοιτητικής εστίας (σε παλιό ξενοδοχείο) στην Τρίπολη, χωρητικότητας άνω των 100 κλινών. Με τη συγκεκριμένη αγορά το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου έχει πλέον 3 ιδιόκτητες φοιτητικές εστίες στις πόλεις της Τρίπολης, της Καλαμάτας και της Πάτρας. Οι πρώτοι φοιτητές και φοιτήτριες αναμένονται μέσα στο 2026.
Θερμές ευχαριστίες στον κ. Κυριάκο Πιερρακάκη για την έγκριση του σχετικού κονδυλίου κατά τη θητεία του ως Υπουργός Παιδείας καθώς και στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στο συμβολαιογράφο κ. Βασίλη Αρτόπουλο και στο δικηγόρο κ. Παναγιώτη Κολιόπουλο για την ταχύτητα ολοκλήρωσης των, συνήθων χρονοβόρων, διαδικασιών.
Καλορίζικο!
Σχετικά Άρθρα
- Φεστιβάλ ΠαραΤυρό - Open art experience 2026
- Σύλλογος The Arcadian Society of Massachusetts “Tripolitsa” INC | Υποτροφίες σε καταρτιζόμενους της ΣΑΕΚ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου
- Σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών για τη Γορτυνία | "Θα συνδράμουμε ουσιαστικά" λέει ο Δήμας - Όλα ανοιχτά για την παράκαμψη Λαγκαδίων
- Δολιανίτης για τις εξελίξεις με το λιμάνι Λεωνιδίου: " Κάποιοι δουλεύουν για τις εντυπώσεις. Εμείς για το αποτέλεσμα"
- ΕΚΤΑΚΤΟ | Διακοπή νερού σε περιοχές της Τρίπολης






