Αγιασμός με χαμόγελα και αισιοδοξία για τη Φιλαρμονική του δήμου Τρίπολης! (εικόνες - βίντεο)
Ο Δήμος Τρίπολης και η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης σήμερα, Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, πραγματοποίησαν μία λιτή εκδήλωση για την έναρξη της νέας καλλιτεχνικής περιόδου.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε την τέλεση του αγιασμού καθώς και τους καθιερωμένους χαιρετισμούς για τη νέα καλλιτεχνική περίοδο.
Για την Φιλαρμονική μίλησε ο κ. Κωστούρος, υπεύθυνος μαέστρος, ενώ ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης ευχαρίστησε τους γονείς για το γεγονός ότι εμπιστεύονται την Φιλαρμονική του Δ.Τρίπολης, που είναι μία ιστορική φιλαρμονική. Επίσης τόνισε πως η Φιλαρμονική κάνει τις δικές της συναυλίες, ενώ η ενασχόληση με τη μουσική διαμορφώνει και χαρακτήρα. Ακόμα μίλησε για τον καλαίσθητο καινούριο χώρο, που είναι στο κέντρο της πόλης.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Φιλαρμονικής, στην Πλατεία Κολοκοτρώνη 8.
Σχετικά Άρθρα
- Στην εκδήλωση απολογισμού του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ο Κώστας Τζιούμης
- Αγρότης πέταξε καρέκλα στο περιφερειακό συμβούλιο - Δεν δόθηκε συνέχεια (vd)
- Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης
- Εκδρομή του ΚΑΠΗ Τρίπολης στην γιορτινή Αθήνα (εικόνες)
- Γιορτές | Αλλάζει μέρα η Λαϊκή Αγορά Μεγαλόπολης






