Menu
RSS
Δευτέρα, 10/11/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έληξαν άρον – άρον τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου όταν τέθηκε θέμα για το 11ο Σύνταγμα Πεζικού της Τρίπολης!

Έληξαν άρον – άρον τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου όταν τέθηκε θέμα για το 11ο Σύνταγμα Πεζικού της Τρίπολης!

Το ζήτημα της υποβάθμισης του 11ου Συντάγματος Πεζικού της Τρίπολης έθεσε στη συνεχιζόμενη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου η Μεσσήνια Ντίνα Νικολάκου, μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

«Να μην φύγουμε από το συμβούλιο αν δεν απαιτήσουμε την ανατροπή της απόφασης για το 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη. Να το καταγγείλουμε και να μην επιτρέψουμε άλλο να συνεχίσουμε αυτό που συμβαίνει στην Αρκαδία. Πρέπει να έχουμε περιφερειακή συνείδηση και να μην κοιτάμε μόνο το χωριό μας» είπε η Ντίνα Νικολάκου.

«Τι δουλειά εχει αυτό σήμερα; Αυτό είναι εκτός διαδικασίας του συμβουλίου. Θα παρανομήσουμε;» είπε ο Αρκάς Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Μανώλης Σκαντζός.

«Την Τρίπολη την απομονώνουν καθημερινά» απάντησε η κυρία Νικολάκου.

Με τον κ. Σκαντζό να απαντά ότι αυτό είναι λαϊκισμός!

Ακολούθησε μια λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσά τους και ο κ. Σκαντζός αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεδρίαση, χωρίς να υπάρξει απόφαση για το 11ο Σύνταγμα Πεζικού.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...