Κλειστή σήμερα η ΔΕΥΑ Τρίπολης λόγω κινητοποίησης της ΚΕΔΕ
Κλειστή παραμένει σήμερα, Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2025, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Τρίπολης (ΔΕΥΑΤ), στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης που έχει προκηρύξει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).
Η ΔΕΥΑΤ συμμετέχει στην κινητοποίηση, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιείται εξυπηρέτηση κοινού καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Για τον λόγο αυτό, οι δημότες καλούνται να μην προσέλθουν σήμερα στα γραφεία της επιχείρησης για την πληρωμή λογαριασμών ή άλλες συναλλαγές, προκειμένου να αποφευχθεί η άσκοπη ταλαιπωρία τους. Η εξυπηρέτηση του κοινού θα επανέλθει κανονικά την Τετάρτη 17.12.2025.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Tags:
ΔΕΥΑΤ,Σχετικά Άρθρα
- Τον ΓΣ Κορωπίου θα φιλοξενήσει ο Πήγασος Θυρέας
- Επιτροπή Αγώνα στη Δημοτική Ενότητα Βαλτετσίου | Κάλεσμα για την κινητοποίηση της Κυριακής στην Τρίπολη
- Δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας στην Αρκαδία
- Στα γυρίσματα της εκπομπής «Αχ Ελλάδα Σ’ αγαπώ» οι δρομείς του ΣΔΥΤ!
- Ο απολογισμός του Κώστα Μανδρώνη | Σημαντικές ειδήσεις για αντιπλημμυρικό σε Ζευγολατιό - Νεοχώρι, λιμάνι Λεωνιδίου και δρόμο Τρίπολης - Άστρους






