Κλειστή για έργα η οδός Γρηγορίου Ε’ στην Τρίπολη (εικόνες)
Ένας δρόμος δεν μπορεί να κλείνει έτσι, στο πόδι. Η οδός Γρηγορίου Ε’ στην πλατεία Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη είναι κλειστή από τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου το απόγευμα. Όχι με προειδοποίηση, όχι με μια στοιχειώδη ενημέρωση. Κλειστή στην πράξη. Δεν περνάει αυτοκίνητο, δεν περνάει μηχανάκι, δεν περνάει ούτε πεζός. Σαν να αποφάσισε κάποιος ότι ο δρόμος είναι εργοτάξιο και η πόλη… λεπτομέρεια.
Γίνονται έργα της ΔΕΗ. Έργα απαραίτητα; Πιθανότατα. Έργα όμως χωρίς καμία συνεννόηση και χωρίς σεβασμό στην καθημερινότητα των πολιτών, δεν λέγονται έργα. Λέγονται ταλαιπωρία. Το αποτέλεσμα; Απόλυτο μπέρδεμα στην περιοχή της πλατείας Κολοκοτρώνη. Οχήματα να κάνουν κύκλους, οδηγοί να κορνάρουν, πεζοί να ψάχνουν δίοδο, κυριολεκτικά στο κέντρο της πόλης. Όλος ο κόσμος… στον αέρα.
Και κανείς να ξέρει τι γίνεται, πόσο θα κρατήσει, γιατί απ’ ό,τι φαίνεται το να ενημερώνεις τον κόσμο, τη σήμερον ημέρα είναι πολυτέλεια. Σε μια οργανωμένη πόλη, πρώτα ενημερώνεις και μετά σκάβεις. Δίνεις εναλλακτικές, αφήνεις διέλευση πεζών. Δεν κλείνεις έναν κεντρικό δρόμο σαν να πρόκειται για χωράφι και περιμένεις από τον κόσμο απλά να «το καταλάβει»
. Η Γρηγορίου Ε’ δεν είναι παράδρομος. Είναι κομμάτι της καθημερινής ζωής της Τρίπολης. Και η πόλη δεν αντέχει άλλο κυκλοφοριακό χάος, επειδή κάποιοι θεωρούν την ενημέρωση περιττή πολυτέλεια. Τα έργα χρειάζονται. Η προχειρότητα όχι. Και η υπομονή των πολιτών δεν είναι ανεξάντλητη. Αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουν όλοι.
Πηγή: https://www.drt915.gr
Σχετικά Άρθρα
- Μνημόσυνο για τα δύο έτη από την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Αλέξανδρου (εικόνες)
- "Η ΔΑΚΕ στην ΕΛΜΕ Αρκαδίας επιλέγει το δικαίωμα της σιωπής"!
- «Τα Χριστούγεννα ζωντανεύουν μέσα από τα παραμύθια» | Δράση φιλαναγνωσίας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας (vd)
- Εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη Πατινάδα στο κέντρο της Τρίπολης! (εικόνες - βίντεο)
- Οι εργαζόμενοι του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας στηρίζει των αγώνα των αγροτών






