Αποκριάτικος χορός με άρωμα Addams Family από το Σύλλογο Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης! (εικόνες - βίντεο)
Σε αποκριάτικους ρυθμούς διασκέδασαν το μεσημέρι της Κυριακής (08/02) και ώρα 12:30 στο Κέντρο ΟΑΣΗ, οι μαθητές και μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης και οι γονείς τους, στο ξεχωριστό αποκριάτικο χορό που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου.
Ο χορός που είχε ως θεματολογία τον ιδιαίτερο και αγαπημένο κόσμο της The Addams Family, γέμισε χρώματα, στολές, μουσική και αποκριάτικη διάθεση, δημιουργώντας ένα ζεστό και χαρούμενο κλίμα για όλους τους παρευρισκόμενους. Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο DJ Τάκης Σαββάκης, ο οποίος κράτησε αμείωτο το κέφι με αποκριάτικες και παιδικές επιλογές, ενώ το πρόγραμμα πλαισιώθηκε από το Bobosclub, προσφέροντας πλούσιες δραστηριότητες για τα παιδιά. Οι μικροί καρναβαλιστές συμμετείχαν σε ταχυδακτυλουργικά, δημιουργική απασχόληση, διαγωνισμούς χορού και τραγουδιού, καθώς και σε διασκεδαστικά παιχνίδια, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή.
Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τη σημασία τέτοιων δράσεων που ενισχύουν τη χαρά, τη συμμετοχή και τη συλλογικότητα και στις σχολικές και μαθητικές «κοινότητες».
Σχετικά Άρθρα
- Με μεταμεσονύκτιο έγγραφο της Κυριακής κλείνουν τα ΕΛΤΑ στο Άστρος
- Περιφερειακή Επιτροπή | Οι σημερινές αποφάσεις για την Αρκαδία
- Ο Κώστας Τζιούμης στους Αταίριαστους του Σκάι | Τι είπε για το Πάσχα στην Τρίπολη, τις επενδύσεις και τον ανδριάντα του Κολοκοτρώνη (vd)
- Η Ψηφιακή Αναγέννηση της Δημητσάνας: Η Αδελφότητα Δημητσανιτών «Γρηγόριος Ε’» στο Μέλλον
- Ζημιές από την κακοκαιρία στη Γορτυνία | Ξεκίνησαν αιτήσεις για αποζημιώσεις
2 σχόλια
-
Ξύδι
-
Και γιατί τόση διαφήμιση για ένα σχολικό αποκριάτικο πάρτι; Ολα τα σχολεία κάνουν πάρτι !
Νομίζω η σημασία του συλλόγου γονέων ξεπερνά την ουσία που φέρει ο σύλλογος!
Ας χαμηλώσουν λίγο οι τόνοι και να δωθεί σημασία σε πιο σημαντικά πράγματα ενός σχολείου!






