Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κ. Τζιούμης: «Συνεχίζεται ο κατήφορος του κ. Δημάρχου με τις απευθείας αναθέσεις»

Κ. Τζιούμης: «Συνεχίζεται ο κατήφορος του κ. Δημάρχου με τις απευθείας αναθέσεις»
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, σε δήλωση του, αναφέρει ότι «χθες συνεχίσθηκε στο δημοτικό συμβούλιο ο κατήφορος του κ. Δημάρχου και της δημοτικής αρχής, με τις απευθείας αναθέσεις.
Ενώ έχουν να μαζέψουν τα σκουπίδια από τα χωριά πάνω από είκοσι ημέρες ,σκέφθηκαν χθες να φέρουν ως κατεπείγον στο δημοτικό συμβούλιο ,την απευθείας ανάθεση της αποκομιδής των απορριμμάτων από τις δημοτικές ενότητες.
Χθες για πρώτη φορά ο κ. δήμαρχος ομολόγησε ,αυτό που εμείς λέμε πολύ καιρό τώρα, την ανικανότητα της διοίκησης να κάνει έναν διαγωνισμό για την αποκομιδή των απορριμμάτων ,από όλες τις δημοτικές κοινότητες για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Οδηγούνται σε απευθείας αναθέσεις επειδή δεν έχουν «την εμπειρία» για διαγωνισμούς, όπως δήλωσε ο κ Δήμαρχος.
Εμείς αποχωρήσαμε από το δημοτικό συμβούλιο επειδή έφεραν με την διαδικασία του κατεπείγοντος, τις απευθείας αναθέσεις και την μελέτη για τις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου.
Ρωτάμε κάθε καλοπροαίρετο  πολίτη, η αποκομιδή των απορριμμάτων προκύπτει ξαφνικά δεν το ήξεραν από πριν ότι πρέπει να μαζευτούν τα σκουπίδια  ώστε να προγραμματίσουν τις διαδικασίες και να μην το φέρνουν ως κατεπείγον ?
Δεν ήξεραν ότι έρχεται η 25η Μαρτίου, μήπως προέκυψε ξαφνικά, για να φέρουν την μελέτη για τις εκδηλώσεις σε τακτικό συμβούλιο?
Επίσης είναι μεγάλο  ατόπημα του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου να φέρνει τέτοια θέματα σαν κατεπείγοντα και επιπλέον χθες να κάνει διακοπή του δημοτικού συμβουλίου για να μαζέψει τους συμβούλους της πλειοψηφίας,για να έχει απαρτία.
Αφήνουμε τα συμπεράσματα σε κάθε συμπολίτη μας.»

1 σχόλιο

  • anonymous
    anonymous Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014 12:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε πειραξε κωστακη για τα σκουπιδια? Τοσο καιρο που ησουν?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...