Τρίπολη | Καταστηματάρχης σε Κυρανάκη | "Εδώ έχουμε ανταλλαγή προϊόντων, φέρνουν κεράσια, παίρνουν παπούτσια"! (vd)
Στην αγορά της Τρίπολης περιόδευσε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κυρανάκης, συνομιλώντας με καταστηματάρχες και πολίτες.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του σε κατάστημα υποδημάτων στο κέντρο της πόλης, ρώτησε τον ιδιοκτήτη πώς πηγαίνει η δουλειά. «Το παλεύουμε», απάντησε εκείνος, προσθέτοντας με χιούμορ: «Εδώ γίνεται ανταλλαγή προϊόντων. Φέρνουν κεράσια, παίρνουν παπούτσια!».
Η ατάκα προκάλεσε χαμόγελα, αποτυπώνοντας με εύστοχο τρόπο την καθημερινότητα και τις δυσκολίες της τοπικής αγοράς.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Ζωντανή μετάδοση συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Τρίπολης
- Ροεινό | Το Τραγούδι των Βουνών της Έφης Παναγοπούλου
- Τουρισμός για Όλους | Ανοιχτές οι αιτήσεις για όλα τα ΑΦΜ
- Μοτοπαρέα Λεωνιδίου | Μια συμβολική διανυκτέρευση στο οδόφραγμα που δολοφονήθηκαν ο Τάσος Ισαάκ και ο Σολωμός Σολωμού
- Η Ένωση Τριπολιτών Αττικής για την παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου στην Αθήνα (εικόνες)
4 σχόλια
-
19:22 Ογκόλιθος αυτός, ντουβάρι εσύ...Ήρθε κι έδεσε το γλυκό
-
Μιλάμε για πολιτικό ογκόλιθο που καταντήσαμε
-
ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ...ΒΑΣΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ...ΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!
-
Εκεί θα καταντήσουμε. Νά δίνουμε ντενεκε λάδι καί νά παίρνουμε παπούτσια!! Μεγάλη πολιτική φυσιογνωμία ο Κυρανακης. Το μέλλον τής πατρίδας.....ρε τι πάθαμε!!!






