Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζιούμης: "30.000 € για την βραδινή εκδήλωση της Άλωσης; Είναι εξωπραγματικό"!

Τζιούμης: "30.000 € για την βραδινή εκδήλωση της Άλωσης; Είναι εξωπραγματικό"!

Την έντονη αντίδραση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Τρίπολη Αύριο" Κώστα Τζιούμη, προκάλεσε το κόστος της εκδήλωσης που θα γίνει το βράδυ της Κυριακής, στην πλατεία Άρεως, για την επέτειο της Άλωσης.



Ο Κώστας Τζιούμης στην τοποθέτησή του είπε ότι «το κόστος είναι εξωπραγματικό. Μιλάμε για πάνω από 30.000 ευρώ για την εκδήλωση της Κυριακής. Είναι ένα ποσό εξωπραγματικό, όταν πριν έλεγε ο δήμαρχος ότι δεν έχουμε χρήματα για τα αντιπλημμυρικά. Πείτε μας λαϊκιστές αλλά είναι εξωπραγματικό. Να είστε λίγο πιο προσεκτικοί. Μακάρι η εκδήλωση να αξίζει, αλλά δεν νομίζω ότι δικαιούμαστε ως δήμος να ξοδεύουμε τόσα χρήματα. Κι αυτός είναι ο λόγος που θα ψηφίσουμε κατά.»

Να σημειωθεί ότι στην απάντησή του, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Βρέντας έδωσε εξηγήσεις και είπε ότι ο ήχος και ο φωτισμός περιλαμβάνει και το Σάββατο το βράδυ. «Ζητήθηκε από τους δικούς μας επαγγελματίες αλλά δεν μπόρεσαν. Ο κ. Λεμπέσης είναι ο πρώην Διευθυντής της Κρατικής ορχήστρας της ΕΡΤ, έρχεται αφιλοκερδώς. Μπορούν όλοι να δουν τα τιμολόγια. Οι μουσικοί που κατεβαίνουν δεν έχουν σχέση με τον κ. Λεμπέση». 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...