Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μία ζεστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΑΠΗ Τρίπολης με σημαντικές ανακοινώσεις (vd)

Μία ζεστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΑΠΗ Τρίπολης με σημαντικές ανακοινώσεις (vd)
Μία πολύ ζεστή και όμορφη εκδήλωση διοργανώθηκε στο κεντρικό ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Μία γιορτή που ετοίμασε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης σε συνεργασία με το προσωπικό του ΚΑΠΗ και τις ομάδες που λειτουργούν σε αυτό.
Η γιορτή την οποία παρακολούθησαν πάρα πολλά μέλη του ΚΑΠΗ περιλάμβανε τραγούδια και Κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αλλά και αφηγήσεις για τα ήθη και έθιμα των δύο γιορτών από όλη την Ελλάδα.
Στη γιορτή βρέθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, που εκτός από τις ευχές τους στους ηλικιωμένους ανακοίνωσε πως θα εξεταστεί το ενδεχόμενο και της απογευματινής λειτουργίας του ΚΑΠΗ, αφού αυτό αποτελεί αίτημα των μελών του.
Επίσης στη γιορτή μίλησε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Θεόδωρος Καραλής, ενώ τις ευχές τους έδωσαν και οι εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων, ο Κώστας Τζιούμης και η Χριστίνα Ζαμπαθά που συμμετέχουν στο ΔΣ του Νομικού Προσώπου, ενώ παρόντες ήταν και άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Προσφέρθηκαν ακόμα γλυκά και αναψυκτικά σε όλους και γενικότερα ήταν μία από τις πιο όμορφες γιορτές που έχουν διοργανωθεί στο ΚΑΠΗ της Τρίπολης.
Χρόνια Πολλά σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ και καλές γιορτές σε όλους τους ηλικιωμένους.
Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο (σε λίγο) από την ζεστή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Φωτογραφία του χρήστη Kalimera-Arkadia.gr.Φωτογραφία του χρήστη Kalimera-Arkadia.gr.Φωτογραφία του χρήστη Kalimera-Arkadia.gr.Φωτογραφία του χρήστη Kalimera-Arkadia.gr. photo DSC02952_zpsizv0xyvk.jpg photo DSC02949_zpslhce4vet.jpg photo DSC02944_zpsvi3z0kmb.jpg photo DSC02942_zpsr5bqum6s.jpg photo DSC02932_zpserpqpagr.jpg photo DSC02931_zpsmjwkhufl.jpg photo DSC02926_zpsjpq9gyel.jpg photo DSC02925_zpssnlz1fcr.jpg photo DSC02921_zpsqzuu3v9w.jpg photo DSC02920_zpsoiwyjzby.jpg photo DSC02920_zpsoiwyjzby.jpg photo DSC02918_zpsalqfpkrf.jpg

Πηγή - www.drt915.gr 

1 σχόλιο

  • anonymoys
    anonymoys Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 08:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Σεβασμός στους απόμαχους που έδωσαν τα πάντα για εμάς. Έξω οι προσκυνημένοι στην τρόικα από όπου και να προέρχονται! Αυτοί που κόβουν χρήματα από τους μισθούς των ηλικιωμένων να τα πάρουν σε χάπια, για να δουν την γλύκα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...