Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζιούμης: "Δεν υπάρχει αξιοπιστία στη Δημοτική Αρχή Παυλή" (vd)

Τζιούμης: "Δεν υπάρχει αξιοπιστία στη Δημοτική Αρχή Παυλή" (vd)
«Αντιαναπτυξιακό» και φτωχότερο από κάθε άλλη φορά χαρακτήρισε το  τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Τρίπολης, σε συνέντευξη τύπου, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δήμου Τρίπολης Κώστας Τζιούμης.
Μεταξύ άλλων ανέφερε πως  ανέφερε δεν μπορεί ένας Δήμος να βασίζεται μόνο στα ψίχουλα που του δίνει το κράτος. Πρέπει να αναζητήσει και διαφορετικές πηγές χρηματοδότησης.
Μάλιστα ο κ.Τζιούμης σημείωσε πως ακούμε την δημοτική αρχή να μιλά για οράματα και για μεγάλα έργα που θα γίνουν και επεσήμανε πως μάλλον μπερδεύουν την προεκλογική περίοδο με τη συζήτηση για το τεχνικό πρόγραμμα.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ.Τζιούμης στις πολλές μελέτες που υπάρχουν στο τεχνικό πρόγραμμα και οι οποίες θα μπορούσαν να γίνουν από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου ή να γίνει μία μεγάλη εργολαβία και να προκηρυχθεί διαγωνισμός ώστε να επιτευχθεί χαμηλή τιμή.
” Η Δημοτική Αρχή από ό,τι βλέπουμε όμως έχει ξεχάσει το τι σημαίνει διαγωνισμός!” τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη-Αύριο».
Σχετικά με το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και το Μεγαβούνι ο κ.Τζιούμης σημείωσε: Ο κ. Παυλής μιλούσε προεκλογικά για μια έτοιμη λύση και το μόνο που είδαμε είναι μια νέα χωματερή στο Άγιο Βλάση” για να συμπληρώσει πως  “Δεν υπάρχει αξιοπιστία. Ο κ.Παυλής μας έλεγε, πως το Μεγαβούνι θα λειτουργούσε πριν το Πάσχα του 2015 και έχουμε φτάσει δυο χρόνια μετά να μην έχει λυθεί ούτε το ιδιοκτησιακό. Είμαστε στο μηδέν. Δεν ψηφίσαμε το Μεγαβούνι, γιατί δεν τον θεωρούμε κατάλληλο χώρο. Χρειάζονται πάρα πολλά χρήματα για να γίνει κατάλληλος”.
Ο κ.Τζιούμης κλείνοντας την συνέντευξη τύπου έκανε λόγο για παράβαση καθήκοντος από πλευράς Δημάρχου αφού  με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 17 Μαρτίου το 2015 είχε δοθεί εντολή στο Δήμαρχο να συναντηθεί με όλες τις παρατάξεις για να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.
Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ.Τζιούμη στο βίντεο.

Πηγή - www.drt915.gr 

1 σχόλιο

  • Anonymos
    Anonymos Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 12:43 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣΟΥ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΣΗ.ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΡΕ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...