Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προγραμματική σύμβαση για να γίνουν τα πεζοδρόμια προς την 124 ΠΒΕ!

Προγραμματική σύμβαση για να γίνουν τα πεζοδρόμια προς την 124 ΠΒΕ!

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εγκρίθηκε η συμμετοχή του Δήμου Τρίπολης στην νέα τροποποιημένη Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου: «Πεζοδρομήσεις στην Εθνική Οδό Τρίπολης-124ΠΒΕ».

Το Δ.Σ. όρισε το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βόσνο Δημήτριο, ως εκπρόσωπο με αναπληρώτριά του τη Δημοτική Σύμβουλο κ. Δάλκου Αναστασία στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της νέας Προγραμματικής Σύμβασης, ενώ εξουσιοδότησε το Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτριο Παυλή για την υπογραφή της νέας Προγραμματικής Σύμβασης και να προβεί σε ενέργειες που θα απαιτηθούν για την υλοποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης.

Σύμφωνα με το σχέδιο της νέας τροποποιημένης Προγραμματικής Σύμβασης, αντικείμενο της Προγραμματικής Σύμβασης αποτελεί η μεταβίβαση της αρμοδιότητας υλοποίησης του έργου «Πεζοδρομήσεις στην Εθνική Οδό Τρίπολης – 124 ΠΒΕ» από το Δήμο Τρίπολης (Κύριος του Έργου) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δια της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας (Φορέα Υλοποίησης).

Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή πεζοδρομίων στην Εθνική οδό Τρίπολης – 124 ΠΒΕ. Ο προϋπολογισμός του έργου αφορά το ποσό των 105.000,00€ συμπεριλαμβανομένων των Γ.Ε. & Ο.Ε., των απροβλέπτων, της αναθεώρησης και του Φ.Π.Α.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...