Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκάθαρος ο Παυλής: «Βιώσιμη η ΚΕΔΗΤ – Για το 2015 αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη»

Ξεκάθαρος ο Παυλής: «Βιώσιμη η ΚΕΔΗΤ – Για το 2015 αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη»
Σε μία απόλυτα ξεκάθαρη τοποθέτηση για τα πεπραγμένα της ΚΕΔΗΤ, ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για το «πρόβλημα που δημιουργήθηκε το 2015», γεγονός που σχολιάστηκε θετικά και από παρατάξεις της αντιπολίτευσης. «Αυτό το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από το 2015 και δεν μας τιμά και την πολιτική ευθύνη που πρέπει να αναλάβω την αναλαμβάνω» είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Παυλής παρέθεσε μια σειρά από οικονομικά στοιχεία και τόνισε είπε ότι καθυστερήσεις υπήρχαν και παλιότερα στην καταβολή μισθών και δεν συμβαίνει για πρώτη φορά, καλώντας τους πάντες να πάψουν να παίζουν με τον πόνο των εργαζομένων.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ
«Η σημερινή διοίκηση δεν έχει απολύτως να κρύψει τίποτα. Έχω όμως το δικαίωμα να κρατήσω επιφυλάξεις όσο χρονικό διάστημα διαρκεί ο έλεγχος, από τους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης και το δημοσιονομικό έλεγχο του Υπουργείου Οικονομικών. όταν κάνουμε υπομονή και τελειώσουν αυτά, δεν είναι ούτε φίλοι μου, ούτε εγώ τους κάλεσα. Να έχουμε εμπιστοσύνη ότι κάποια στιγμή θα τελειώσουν αυτοί οι άνθρωποι. Κάποιοι έχουν πρεμούρα διότι δεν έχουν τελειώσει. Εκεί, είναι να πάτε να τους το πείτε.
Ούτε παρεμβαίνουμε στο έργο μας, ούτε ξέρουμε τι ελέγχουν. Από στοιχεία που μου έχει μεταφέρει η Πρόεδρος, ζητούν για διάφορα χρόνια.
Οι κινήσεις των λογαριασμών δεν είναι κρυφοί, ούτε μπορούν να τροποποιηθούν.
Οι τράπεζες έκαναν από έναν έως και 4 μήνες να δώσουν οι τράπεζες κινήσεις λογαριασμών. Αυτά τα στοιχεία μπορεί να τα πάρει μόνο ο ένας εξουσιοδοτημένος στη διοίκηση.
Αυτή την επιχείρηση πρέπει να τη διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού.»
«ΒΙΩΣΙΜΗ Η ΚΕΔΗΤ»
«Η επιχείρηση είναι βιώσιμη. Βέβαια, έγινε μία τεράστια προσπάθεια το 2016 και λόγω έλλειψης προϋπολογισμού κα συμπιεστήκαν οι δαπάνες. Υπήρχαν όμως και χορηγοί που βοήθησαν την επιχείρηση. Αν πιαστεί ο αριθμός των νόμιμων θέσεων και μπορέσουμε κι έχουμε δυνατότητα να εντάξουμε το μέγιστο αριθμό των παιδιών στην επιχείρηση αυτή, χωρίς καμία επιχορήγηση μέσα στο 2016 και σφίξουν οι δαπάνες, να γίνει μία προσπάθεια διετίας – τριετίας και με τη βοήθεια του δήμου, μπορεί αυτό το πράγμα, να γυρίσει ανάποδα.
Θα χρηματοδοτήσουμε για να απομειωθούν τα χρέη προς τους προμηθευτές και προς το ΙΚΑ.
Όταν ολοκληρωθούν οι έλεγχοι, είναι βέβαιο ότι θα καταλογισθούν κάποια πράγματα. Αυτό που θα καταλογιστεί θα πάει για να απομειώσει αυτά τα χρέη.
Το ΙΚΑ μπορούμε στο άμεσο μέλλον να γίνει μία συνολική ρύθμιση στο ποσό, να πάει κάποια χρόνια μπροστά και να μπορούμε να το εξυπηρετήσουμε.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...