Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Παρκάρεις σε θέση για τουριστικά λεωφορεία; Έρχονται κλήσεις από την Τροχαία!

Τρίπολη | Παρκάρεις σε θέση για τουριστικά λεωφορεία; Έρχονται κλήσεις από την Τροχαία!


Για το αρνητικό φαινόμενο να παρκάρουν Ι.Χ. επί της οδού Παπαρρηγοπούλου, πίσω από το πάρκο της Πλατείας Άρεως, σε θέσεις που προβλέπεται να σταθμεύουν μόνο τουριστικά λεωφορεία, στηλίτευσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα παρακολούθησης για την υλοποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης, Τάσος Κακλαμάνος μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία.

Ο κ. Κακλαμάνος επισήμανε ότι έχουν γίνει ήδη πολλές έγγραφες προειδοποιήσεις στα παρκαρισμένα Ι.Χ. χωρίς  αποτέλεσμα. Πλέον, η περίοδος ανοχής έληξε και όπως ανακοίνωσε ο κ. Κακλαμάνος στην πρωινή εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας από την Τρίτη ξεκινά ελέγχους η Τροχαία, κάτι που σημαίνει ότι θα αρχίσουν οι κλήσεις  και τα πρόστιμα.

* Η φωτογραφία είναι από τη google.

4 σχόλια

  • Α
    Α Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 02:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Κλείστε κανένα σκουπιδοτενεκέ πρώτα και μετά οριοθετήστε και τα πάρκιν. Φωτογραφία της Google με τους κάδους ορθάνοιχτους και ο ντελιβεράς να σκάει μύτη από το πλακόστρωτο. Σκέτη Διαφήμιση της πόλης!! Θλιβερή πραγματικότητα.

  • ΑΚΗΣ
    ΑΚΗΣ Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017 19:14 Σύνδεσμος σχολίου

    ΦΟΡΑ ΚΑΝΑ ΚΡΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑ..ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ .....ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΤΟ ΒΥΤΙΟ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ.....

  • ΑΝΩΝΥΜΟΙ
    ΑΝΩΝΥΜΟΙ Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017 18:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Τασούλη θα γίνει πιθανόν ότι και με τα αυτοκίνητα που έδιωχνες από την πόλη..... σαν αντιδήμαρχος, θυμάσαι; Τώρα πάλι απειλείς τα Ι.Χ. γιατί; τι κάνατε τόσα χρόνια για τα Ι.Χ.; σχεδόν τίποτα. Το υπουργείο Οικονομικών καλό είναι να κόψει από τους δήμους που δεν προσέχουν τα Ι.Χ., το εισόδημα που έχουν από κλήσεις κ.λ.π.ξέρεις εσύ! πέστο και στον κ.κ. δήμαρχο!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017 15:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Σα δε ντρέπεσαι Τασούλη, που θα μας μαλώσεις κιόλας !!! έχεις εξασφαλίσει θέσεις παρκαρίσματος για τους πολίτες και προβληματίζεσαι για τα λεοφωρία. Το νοικιασμένο πάρκινγκ πίσω από τον Προφ. Ηλία σας χάλαγε, που βόλευε και χωροταξικά, δεν το λειτουργήσατε ποτέ (όπως άλλωστε και άλλα νοικιασμένα και κλειστά). Τώρα κανένας χώρος για τους πολίτες σε αναμονή του υπογείου που θα φτιάξετε ....... Απορώ πότε θα έρθει η ώρα που θα σας πάρουν οι πολίτες με τις ντομάτες και τα γιαούρτια !!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...