Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χώρος προβολής εκδηλώσεων στον πεζόδρομο "Δημητρακοπούλου"

Χώρος προβολής εκδηλώσεων στον πεζόδρομο "Δημητρακοπούλου"
Ομόφωνα, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης αποφάσισε να παραχωρηθεί το πεζοδρομημένο τμήμα της οδού Δημητρακοπούλου (δίπλα από το Δικαστικό Μέγαρο) από το σημείο που ορίζεται ανάμεσα στις οδούς Τάσου Σεχιώτη και Εθνικής Αντιστάσεως, για λόγους προβολής των εκδηλώσεων αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα καθώς και εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται είτε από το Δήμο Τρίπολης είτε τελούν υπό την αιγίδα του.
Οι αναρτήσεις διαφημίσεων επιτρέπονται στο σημείο του κιγκλιδώματος περίφραξης του Δικαστικού Μεγάρου και αναρτώνται με ευθύνη των διαφημιζομένων οι οποίοι οφείλουν να διασφαλίζουν την απρόσκοπτη πρόσβαση των διερχομένων πεζών και να μη θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλειά τους.
Οι διαφημιζόμενοι υποχρεούνται να στερεώνουν τα διαφημιστικά στοιχεία που αναρτούν με ευθύνη τους εξαλείφοντας την πρόκληση ατυχήματος από αποκόλληση τους ή από το ενδεχόμενο να παρασυρθούν από δυνατούς ανέμους.
Τα στοιχεία δεν θα πρέπει να ξεπερνούν σε ύψος τα 2 μ. σε περίπτωση που αφορούν ταμπλό και η κατασκευή τους δεν θα πρέπει να έχει προεξοχές ή οποιαδήποτε κατασκευή όπου θα δύναται να προκαλέσει ατύχημα στους διερχόμενους και κυρίως τα μικρά παιδιά.
Ο αναφερόμενος χώρος ορίζεται ως μόνιμος χώρος διαφήμισης έως την έκδοση νέας κανονιστικής διάταξης που θα ορίζει τους κανόνες της υπαίθριας διαφήμισης συνολικά για την πόλη της Τρίπολης και οποιαδήποτε απόφαση έχει προηγηθεί για την υπαίθρια διαφήμιση παύει να ισχύει.

1 σχόλιο

  • ΑΝΩΝΥΜΟΙ
    ΑΝΩΝΥΜΟΙ Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 14:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Τσίρκο κάναμε τον πεζόδρομο της Δημητρακοπούλου;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...