Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης η έδρα του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αρκάδων

Στο παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης η έδρα του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αρκάδων
Ομόφωνα, το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, γνωμοδότησε θετικά για την παραχώρηση της χρήσης χώρου στο ισόγειο του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης (Εθνικής Αντιστάσεως 43, Τρίπολη), στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Αρκάδων, με σκοπό τη δήλωση αυτού ως έδρα για την απόκτηση Α.Φ.Μ.

Μετά τη σχετική εισήγηση, ζήτησε να τοποθετηθεί το μέλος κ. Κοσκινάς Παναγιώτης ο οποίος σχολίασε το γεγονός ότι το αίτημα που είχε υποβληθεί από την Ένωση Προέδρων – Εκπροσώπων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αρκαδίας, ένα σωματείο του ευρύ Δήμου, του Δήμου Τριπόλεως δεν κατάφεραν να πάρουν χώρο δικό τους (στο παλιό Δημαρχείο) για να μπορέσουν να ασχοληθούν με αυτά που ασχολείται και ο Δήμαρχος και πήγαν και βρήκαν δικό τους χώρο. Τέλος ο κ. Κοσκινάς ανέφερε: «Εγώ το ψηφίζω, λέω ναι, αφού υπάρχει χώρος, γιατί τότε δεν υπήρχε χώρος. Πως βρέθηκε ο χώρος;»

Απαντώντας ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, είπε τα εξής: «Όπως έχετε δει στεγάζεται στο γραφείο της Δ.Κ. στο παλιό Δημαρχείο και έχουν γίνει παραχωρήσεις εκατέρωθεν για να βρούμε χώρο, αναγνωρίζοντας το έργο και τη συμβολή της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας στην πόλη μας. Οι Παναρκάδες όλα αυτά τα χρόνια έχουν συνεισφέρει τα άπειρα στην πόλη της Τρίπολης και στον Δήμο. Νομίζω μόνο και μόνο γι’ αυτό το λόγο δε χρειάζεται να συζητήσουμε κάτι άλλο.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...