Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βανδαλισμοί στην Τρίπολη | Σπάνε παιδικές χαρές, ξηλώνουν κυβόλιθους, και ρίχνουν λάδια σε δημόσια κτίρια!

Βανδαλισμοί στην Τρίπολη | Σπάνε παιδικές χαρές, ξηλώνουν κυβόλιθους, και ρίχνουν λάδια σε δημόσια κτίρια!


Σοβαρές διαστάσεις έχουν λάβει οι βανδαλισμοί σε δημόσια κτίρια και παιδικές χαρές της Τρίπολης, από αγνώστους. Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ακούστηκαν φοβερά πράγματα για καταστροφές σε παιδικές χαρές (που προκάλεσαν μάλιστα τον τραυματισμό ενός παιδιού), για ξήλωμα κυβόλιθων, για ξεκόλλημα μαρμάρων από δημόσιο κτίριο και για μαύρα καμένα λάδια στο Πνευματικό Κέντρο.
Μέχρι και για … αφοδεύσεις μέσα στο κολυμβητήριο, παλιότερα, έγιναν αναφορές!

Την κατάσταση αυτή περιέγραψε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, στέλνοντας το μήνυμα ότι πρέπει επιτέλους να σταματήσουν αυτοί οι βανδαλισμοί.
«Κάποιοι ασελγούν επάνω στις παιδικές χαρές, κατά συρροή και ειδικότερα σε αυτή την παιδική χαρά με το τρένο. Μέσα σε 1,5 μήνα, είναι τουλάχιστον πέντε φορές που έχουν γίνει ζημιές εκεί.
Αυτή η παιδική χαρά από τη στιγμή που δεν έχει περίφραξη, δεν θα έπρεπε να μην λειτούργει, εδώ και πολλά χρόνια.
Πήγαν κάποιοι και ξήλωσαν μέχρι και κυβόλιθους και τους έκλεψαν.
Παλιότερα, πήγαιναν στο κολυμβητήριο και έκαναν ζημιές. Την 4η φορά τους πιάσαμε. Δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Είχε 20.000 ευρώ ζημιές του Κολυμβητήριο. Μέχρι αφόδευαν μέσα εκεί!
Να σταματήσουν τέτοιου είδους βανδαλισμοί.
Γιατί δεν λέτε για τις καταστροφές στη νότια πλευρά του Πνευματικού Κέντρου πριν από λίγες μέρες; Δεν έχει μείνει μάρμαρο όρθιο από κάτω, σπασμένα και ξεκολλημένα όλα. Και είχαν ρίξει μαύρα λάδια από αυτοκίνητα και τα έριξαν πάνω στο κτίριο.»

Για το φαινόμενο αυτό, μίλησαν ακόμα οι Αντιδήμαρχοι Σωτήρης Παπαδημητρίου και Σπύρος Βρέντας, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί με τους συνεχόμενους βανδαλισμούς σε δημόσιους χώρους. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...