Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζιούμης: "Πάτε να κάνετε Λευκή Νύχτα ... τσάτρα - πάτρα με υπέρογκα ποσά"

Τζιούμης: "Πάτε να κάνετε Λευκή Νύχτα ... τσάτρα - πάτρα με υπέρογκα ποσά"
Η διοργάνωση της Νύχτας «Shock Price» αποτέλεσε το κύριο θέμα συζήτησης στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, το απόγευμα της Παρασκευής, στο Πνευματικό Κέντρο.


Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αύριο» Κώστας Τζιούμης είπε ότι «η Λευκή Νύχτα είναι ένα ξενόφερτο φαινόμενο, αλλά πάει να γίνει θεσμός σε πολλούς δήμους και όπως στην γειτονική Καλαμάτα έχει μεγάλη επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια. Με όλους τους ενδοιασμούς που μπορεί να έχει κάποιος, για το ωράριο των εργαζομένων, φαίνεται ότι είναι μία διοργάνωση που αρέσει στον κόσμο.

Εμείς δεν λέμε όχι στη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας διότι βλέπουμε ότι αρέσει στον κόσμο. Απαιτείται όμως προγραμματισμός και οργάνωση και εδώ βλέπουμε τη γνωστή ανοργανωσιά που χαρακτηρίζει τη δημοτική αρχή.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από μία πρόσκληση του Δήμου προς τον εμπορικό κόσμο, στις αρχές Αυγούστου, άρα η 30η Αυγούστου δεν προέκυψε επειδή το επέλεξαν οι σύλλογοι, επελέγη έτσι επειδή καθυστέρησε να ξεκινήσει η πρωτοβουλία αυτή. Επειδή το πολιτιστικό καλοκαίρι φέτος ήταν φιάσκο και επειδή η δημοτική αρχή ήθελε να κάνει ρελάνς, αποφάσισε να κάνει Λευκή Νύχτα.

Αν θες να κάνεις Λευκή Νύχτα, θα ξεκινήσεις από το χειμώνα για να την κάνεις το καλοκαίρι. Η βιασύνη έχει αποτέλεσμα να μην είναι η καταλληλότερη η ημερομηνία και δεν άκουσα τίποτα για χορηγούς ούτε είδα διαφήμιση, κάτι που το κάνουν οι άλλοι δήμοι. Άλλη μια τσάτρα - πάτρα προσπάθεια να πούμε ότι κάνουμε κάτι. Όταν η Καλαμάτα, ανέφερε ο κ. Τσιαμούλος, δίνει 9.500 ευρώ, εμείς δίνουμε το διπλάσιο ποσό, είναι υπερβολικά υψηλό το ποσό.

Για όλους αυτούς τους λόγους, χωρίς να είμαστε αντίθετοι στην ουσία, και ευχόμενος να έχει επιτυχία, εμείς δεν θα ψηφίσουμε την εισήγηση.

Είμαστε υπέρ της Λευκής Νύχτας, αλλά προτείνουμε να γίνει κοντά στην Άλωση, θα μπορούσε να δουλέψει πολύ καλύτερα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...