Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κόντρα Νικολάου - Τσιαμούλου στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης!

Κόντρα Νικολάου - Τσιαμούλου στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης!
Μία αναφορά του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» (ΚΚΕ) Δημήτρη Νικολάου στην παράταξη Τσιαμούλου, προκάλεσε αντιπαράθεση ανάμεσα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ουσιαστικά, ο κ. Νικολάου είπε ότι δεν μπορεί να ισχυρίζεται στα ΜΜΕ ο κ. Τσιαμούλος ότι η παράταξή του δεν ψήφισε υπέρ της λειτουργίας χωματερής στο Άγιο Βλάση, από τη στιγμή που ο κ. Τσιαμούλος ψήφισε παρών και ο έτερος σύμβουλος της παράταξης του, ο κ. Νίκου ψήφισε ναι.

Επί προσωπικού, ζήτησε το λόγο ο κ. Τσιαμούλος ο οποίος μίλησε για αντιδημοκρατικές και χουντικές μεθόδους του κ. Νικολάου και τον κατηγόρησε ότι δεν σέβεται το συνομιλητή του ποτέ, «ίσως επειδή έτσι έχουν μάθε στο κόμμα του».

Για να συμπληρώσει ο κ. Τσιαμούλος … «Εμείς έχουμε μία παράταξη που λειτουργούμε δημοκρατικά. Τότε τέθηκε θέμα, το δικό μου παρών εξηγήθηκε και καλώ να πάρει τα πρακτικά να τα διαβάσει. Αν το παρών το θεωρεί ναι, τότε δεν υπάρχει λόγος ψηφοφορίας. Τότε να ζητήσουμε από τον Πρωθυπουργό και να πάρουμε έγκριση του κ. Κουτσούμπα, να καταργήσουμε το παρών. Στενοχωριέμαι όταν έχω συναδέλφους που δεν καταλαβαίνουν».

Ο κ. Νικολάου είπε μετά ότι «ο κ. Τσιαμούλος είπε βαριές κουβέντες περί αντιδημοκρατικότητας και για χουντικές πρακτικές. Μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, ο κάθε σύμβουλος μπορεί να έχει την άποψή του και να ψηφίσει παρών ή ναι. Η παράταξη του κ. Τσιαμούλου δεν μπορεί να λέει ότι δεν ψήφισε για τον Άγιο Βλάση όταν ο επικεφαλής ψήφισε παρών και ο άλλος σύμβουλος ψήφισε ναι».

«Χαίρομαι που μας παρακολουθείτε, αυτό σημαίνει ότι είμαστε υπολογίσιμη δύναμη» είπε κλείνοντας ο Νίκος Τσιαμούλος.

2 σχόλια

  • Κουστουμπας ....
    Κουστουμπας .... Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 22:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Τσιαμουλο ....αφου ενοχλησες και τον Νικολαου αρα κανεις αντιπολιτευση μεσα στο δημοτικο συμβουλειο και μαλλον εισαι ο μοναδικος με ουσια κυριε Νικο.

  • Ν. Σταματοπουλος
    Ν. Σταματοπουλος Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 22:18 Σύνδεσμος σχολίου

    ως Αρκάς αλλά μη Τριπολίτης, η συμπεριφορά του Τσιαμουλου είναι συνήθους αντικομμουνιστικής χροιά ς από συμβούλους κ άλλους που δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, οπότε καταφεύγουν σε οχετο η υπονοούμενα, με σκοπό να χτυπήσουν το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.. Πληροφορούμε ελαφρά ότι το κόμμα αυτό, "σύμφυτο" με τους αγώνες του λαού κ της εργατικής τάξης, έχει αντέξει εκατό χρόνια μεγαλύτερα χτυπήματα, εχ ει μπολιαστει με το αίμα των ηρώων κ ηρωίδων του, κάποιων κ γονιών μας, κ θα συνεχίσει σε πείσμα των προσπαθειών τους..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...