Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζιούμης: «Το … τερματίσαμε με το κόστος της Άλωσης»!

Τζιούμης: «Το … τερματίσαμε με το κόστος της Άλωσης»!

Μία έκφραση που συνήθως χρησιμοποιεί η νεολαία είπε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη – Αύριο» Κώστας Τζιούμης, προκειμένου να εκφράσει τη διαφωνία του για το κόστος των σχεδόν 73.000 ευρώ για τις φετινές εκδηλώσεις της Άλωσης.

«Το τερματίσαμε, όπως θα έλεγαν και οι νέοι. Φτάσαμε τις 75.000 ευρώ όταν έχουμε τεράστια προβλήματα καθημερινότητας στον δήμο μας» είπε.

Ο Κώστας Τζιούμης στην τοποθέτησή του, σημείωσε –μεταξύ άλλων- ότι «η εκδήλωση του 2015 για την Άλωση κόστισε 42.000, του 2016 κόστισε 55.000 και φέτος 72.000. Δεν ξέρω αν φέτος σε σχέση με πέρυσι αξίζουν οι εκδηλώσεις.

Φέτος, βλέπουμε ότι υπάρχει μια καινούργια εκδήλωση, το χορόδραμα, το Σάββατο το βράδυ, διαβάζοντας την εισήγηση, έχει ενδιαφέρον διότι πάει να γίνει ουσιαστικά μία αναπαράσταση. Επειδή, οι εποχές είναι πολύ κρίσιμες, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και κάθε ευρώ που ξοδεύουμε, να πιάνουν τόπο. Μακάρι, η εκδήλωση αυτή να είναι κάτι διαφορετικό και έχει ποιότητα.

Όμως, ήθελα να ρωτήσω τον κ. Αντιδήμαρχο τι ποσά πάνε για κάθε εκδήλωση. Βλέποντας ότι ηχητική και φωτιστική κάλυψη να φτάνει τις 20.000 ευρώ, θεωρώ πολύ υψηλό το ποσό, βλέπω αμοιβές καλλιτεχνών που ξεπερνούν τις 15.000 ευρώ. Πόσοι είναι οι καλλιτέχνες που θα πάρουν τόσα χρήματα. Τα ποσά είναι υπερβολικά. Βλέπω ότι επιμένουμε στο ίδιο πρόσωπο που διοργανώνει τις εκδηλώσεις αυτές, τον κ. Λεμπέση. Εμφανίζεται και μία Χορωδία του Λαυρίου που είναι ο κ. Λεμπέσης, τι θα προσφέρει αυτή η  χορωδία; Δεν αμφισβητώ την καλλιτεχνική αξία του κ. Λεμπέση, για να μην παρεξηγηθώ. Θέτω απλώς εύλογα ερωτήματα»

2 σχόλια

  • ΘΑΝΟΣ
    ΘΑΝΟΣ Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 10:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ
    ΥΓ: ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο Κ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  • Ολγάκι
    Ολγάκι Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 00:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κος Λεμπέσης εξαιρετικός άνθρωπος και καλλιτέχνης. Αντί να είμαστε κουτοπόνηροι ας κοιτάξουμε μια φορά να πάρουμε πράγματα από ανθρώπους που ξέρουν να δημιουργούν. .. και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να βελτιώσουμε -αλλάξουμε κάτι ας το κάνουμε. Έχουμε κουραστεί από την κριτική απλά για την κριτική!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...