Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη - πλειστηριασμοί | Διαμαρτυρία με πανό και συνθήματα στο Δικαστήριο! (vd)

Τρίπολη - πλειστηριασμοί | Διαμαρτυρία με πανό και συνθήματα στο Δικαστήριο! (vd)

Το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου μέλη της Επιτροπής Φορέων και Πολιτών Αρκαδίας πραγματοποίησαν διαμαρτυρία με πανό και συνθήματα, έξω από το Δικαστήριο της Τρίπολης, ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε με αφορμή τον πλειστηριασμό πέντε ακινήτων συμπολιτών μας (πολιτών και επιχειρήσεων) και είχε ως αποτέλεσμα να μην προσέλθει κανείς, την καθορισμένη ώρα, για να πάρει μέρος στους εν λόγω πλειστηριασμούς.

Η διαμαρτυρία των συμμετεχόντων ήταν ήρεμη και δεν υπήρξαν κάποια επεισόδια, ακούστηκαν μόνο συνθήματα.

Μέλη της Επιτροπής μιλώντας στα ΜΜΕ τόνισαν πως οι πλειστηριασμοί είναι αποτέλεσμα της κρίσης και κανείς δεν θέλει να είναι "μπαταχτζής" αλλά δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους είναι αυτοί που δεν μπορούν. Μάλιστα τονίστηκε πως οι πλειστηριασμοί είναι των Τραπεζών και το Κράτος θέλει να τις στηρίζει πέραν της ανακεφαλαιοποίησης. Σημείωσαν τα μέλη της επιτροπής πως δεν η ρύθμιση των δανείων έχει γίνει μονομερώς ενώ έγιναν καταγγελίες για δράση κυκλώματος, στο οποίο συμμετέχουν συμβολαιογράφοι και άτομα που είναι μπλεγμένα στο παραδικαστικό κύκλωμα.

Ο αγώνας και η αντίσταση είναι μονόδρομος, επεσήμαναν τα μέλη που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία.

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά τι ειπώθηκε από μέλη της Επιτροπής Φορέων και Πολιτών της Αρκαδίας καθώς και τα συνθήματα που ακούστηκαν.

www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...