Menu
RSS
Τετάρτη, 17/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι θέσεις του Νίκου Τσιαμούλου για τις εκδηλώσεις της Άλωσης και τα άλλα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου (vd)

Οι θέσεις του Νίκου Τσιαμούλου για τις εκδηλώσεις της Άλωσης και τα άλλα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου (vd)
Για τις εκδηλώσεις της επετείου της Άλωσης, για τα προβλήματα με τις κτιριακές εγκαταστάσεις του 1ου – Γυμνασίου – Λυκείου, αλλά και για το ενδεχόμενο κλείσιμο του στρατοπέδου αναφέρθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το βράδυ της Δευτέρας (18/9/2017), στο Πνευματικό Κέντρο.

Τα ερωτήματα που έθεσε ο επικεφαλής της παράταξης, δεν απαντήθηκαν, διότι εκείνη την ώρα απουσίαζε ο Δήμαρχος Τρίπολης και άλλα στελέχη της Δημοτικής Αρχής, αφού  την ίδια ώρα υπήρχε άλλη εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο.

skoupidia

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ

 Ο Νίκος Τσιαμούλος τόνισε ότι εκκρεμεί η δικαστική απόφαση (ασφαλιστικά μέτρα) για τη χωματερή στον Άγιο Βλάση και ζήτησε να μάθει πως θα κινηθεί ο Δήμος Τρίπολης, σε περίπτωση που το δικαστήριο κρίνει ότι πρέπει να κλείσει αυτός ο παράνομος ΧΑΔΑ και επιπλέον ζήτησε να πληροφορηθεί σε τι φάση βρίσκονται οι εργασίες και αν γίνονται  για την επιλογή του Δημάρχου στο Μεγαβούνι.

agiasmos-1o-gymnasio-tripolis

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ “ΜΥΣΤΡΙΩΤΕΙΟΝ ΙΔΡΥΜΑ”

 Για το θέμα αυτό, ο κ. Νίκος Τσιαμούλος είπε «έχω την ενημέρωση, πως, κατόπιν αιτήματος μας, η Εκκλησία -και ευχαριστούμε τον Μητροπολίτη κ.κ. Αλέξανδρο – παραχώρησε, για κάποια χρόνια, τη διαχείριση αυτών των εγκαταστάσεων, από το Μυστριώτειο ίδρυμα στο Δήμο Τρίπολης. Αυτό σημαίνει ότι ως Δημοτικό Συμβούλιο έχουμε δεσμεύσεις πάνω σε αυτό το κτίριο. Μπορούμε πλέον πιο εύκολα να κάνουμε παρεμβάσεις κτιριακές άμεσα επείγουσες. Υπάρχει κίνδυνος, διότι έχει μείνει αρκετά πίσω το κτίριο και έχει σοβαρά θέματα στη συντήρηση του. Επειδή πλέον είναι αποκλειστικά δική μας αρμοδιότητα, θέλω να γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο σχέδιο διαχείρισης της κατάστασης γιατί πάνε τα παιδιά μας.»

11-σπ-τριπολης

ΝΕΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ

«Για πολλοστή φορά έρχονται σενάρια για κλείσιμο του στρατοπέδου της Τρίπολης, όπως έγραψε η ιστοσελίδα armyvoice.gr. Έχουμε ξαναρωτήσει τον Δήμαρχο για αυτό το θέμα και μας διαβεβαίωσε στο παρελθόν ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.Αν πράγματι επιβεβαιωθεί μία τέτοια αρνητική εξέλιξη, η δική μας παράταξη έχει την πρόταση να φύγουμε από αυτό το κτίριο που στεγάζονται σήμερα οι δημοτικές υπηρεσίες και πληρώνουμε πλέον τα 20.000,00 ευρώ μηνιαίως και να αξιοποιήσουμε κτιριακές εγκαταστάσεις του στρατοπέδου, να αξιοποιήσουμε αυτή τη δημόσια περιουσία από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.»

logo

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ;

 Με έκπληξη αντιμετώπισε ο επικεφαλής της παράταξης μας την εντελώς ξαφνική και αδικαιολόγητη επίθεση από τον κ. Δημήτρη Νικολάου της Λαϊκής Συσπείρωσης. Ο Νίκος Τσιαμούλος αναρωτήθηκε τι κρύβεται πίσω από αυτή την επίθεση μόνο κατά της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» για τη στάση της στην υπόθεση του Αγίου Βλάση. Όταν μάλιστα είναι γνωστό τοις πάση, ότι ο Νίκος Τσιαμούλος έχει δώσει μακροχρόνιους αγώνες για να κλείσουν οι χωματερές στην πόλη.
Επί προσωπικού, ο κ. Νίκος Τσιαμούλος μίλησε για «αντιδημοκρατικές και χουντικές μεθόδους του κ. Νικολάου που δεν σέβεται το συνομιλητή του ποτέ, ίσως επειδή έτσι έχουν μάθει στο κόμμα του. Εμείς έχουμε μία παράταξη που λειτουργούμε δημοκρατικά. Το δικό μου παρών εξηγήθηκε και καλώ να πάρει τα πρακτικά να τα διαβάσει. Αν το παρών το θεωρεί ναι, τότε δεν υπάρχει λόγος ψηφοφορίας. Τότε να ζητήσουμε από τον Πρωθυπουργό και να πάρουμε έγκριση του κ. Κουτσούμπα, να καταργήσουμε το παρών.
Χαίρομαι πάντως που μας παρακολουθείτε, αυτό σημαίνει ότι είμαστε υπολογίσιμη δύναμη» του απάντησε στην δευτερολογία του.

τρίπολη_κολοκοτρώνης_οστά_1

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ

 Η παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» ψήφισε «ναι» για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού και «παρών» για την διοργάνωση των εκδηλώσεων. Στην τοποθέτησή του, ο κ.Νίκος Τσιαμούλος είπε ότι «πριν έρθω στο δημοτικό συμβούλιο, με ενημέρωσε η αδερφή μου ότι για πρώτη φορά γίνεται μια ξεχωριστή και καλή δουλειά και μου είπε να μεταφέρω τα συγχαρητήρια μου στον κ. Βρέντα (ο οποίος δεν έχει την πατρότητα της αναπαράστασης της Άλωσης-έχει ακουστεί πολλές φορές στο παρελθόν) αλλά είναι ο πρώτος που το τολμά.

Η ένστασή μου είναι μόνο για ένα πράγμα. Έχω ένα θέμα με τον κ. Λεμπέση. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Αλλά τον ακούω και βγάζω σπυριά, δεν μπορεί συνέχεια να παίρνει χρήματα ένας άνθρωπος με διάφορες ιδιότητες ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε αυτές τις υπηρεσίες από προσωπικότητες καταγώμενες από την Αρκαδία, αφιλοκερδώς. Για τα ηχητικά θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε τους δικούς προμηθευτές-συμπολίτες  στο μεγαλύτερο βαθμό.»

 Δημοτικό Συμβούλιο της  18ης Σεπτεμβρίου 2017

*Δείτε παρακάτω τις θέσεις της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο της  18ης Σεπτεμβρίου 2017





**Ακούστε εδώ τη Συνέντευξη του Νίκου Τσιαμούλου για το Δημοτικό Συμβούλιο της 
18ης Σεπτεμβρίου 2017 
στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης.


ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ SOCIAL MEDIA

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...