Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στις 7 Ιανουαρίου ανοίγουν οι προσφορές για τα έργα στο 1ο Γυμνάσιο - Λύκειο Τρίπολης!

Στις 7 Ιανουαρίου ανοίγουν οι προσφορές για τα έργα στο 1ο Γυμνάσιο - Λύκειο Τρίπολης!
 
Ο Δήμος Τρίπολης προκήρυξε δημόσιο ανοιχτά διαγωνισμό, για την ανάθεση του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ & ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ, ΠΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ», με προϋπολογισμό μελέτης 348.000,001.
Η αποσφράγιση των προσφορών θα διενεργηθεί στις 07/ 01 / 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 πμ. 
Το έργο θα ολοκληρωθεί σε τρεις μήνες, από τη στιγμή που υπογραφεί η σύμβαση.
Το έργο περιλαμβάνει τις οικοδομικές και η/μ εργασίες συντήρησης στο 1ο Γυμνάσιο και 10 Λύκειο Τρίπολης. Ειδικότερα, θα γίνουν οι παρακάτω εργασίες:
• Αποξήλωση επιστρώσεων οπουδήποτε τύπου μεμβρανών στο δώμα, οποιουδήποτε πάχους και αποξήλωση οριζοντίων και κατακόρυφων αρμών διαστολής
• Καθαίρεση σαθρών εξωτερικών και εσωτερικών επιχρισμάτων σε διάφορα σημεία του κτιρίου και καθαίρεση μεμονωμένων στοιχείων κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα στο ισόγειο.
• Κατασκευή στρώσεων από κισηρόδεμα, στο δώμα
• Κατασκευή στέγης στο κτίριο του σχολείου, διαστάσεων 63,ΟΟμ χ 10,60μ, επίστρωση με υδρατμοπερατή μεμβράνη και τοποθέτηση κεραμιδιών, αφού τοποθετηθούν θερμομονωτικές πλάκες δαγκωμένης πολυατερίνης.
• Κατασκευή εξωτερικών και εσωτερικών επιχρισμάτων και χρωματισμός αυτών.
• Κάλυψη του πάνω μέρους του στηθαίου του μπαλκονιού του 1ου ορόφου με γαλβανισμένη λαμαρίνα και χρωματισμός αυτή. • Πλήρωση οριζοντίων και κατακόρυφων αρμών διαστολής.
• Αποξήλωση δύο παλαιών δεξαμενών νερού από το δώμα και πλήρης τοποθέτηση και σύνδεση δύο νέων δεξαμενών νερού ύδρευσης, από λαμαρίνα ίποχ, διαστάσεων 2.00 Χ 1.00 Χ 1.50 m στο ισόγειο.
• Τοποθέτηση αυτόματου πιεστικού συγκρότηματος ύδρευσης, με δύο ηλεκτροκίνητες αντλίες παροχής lOm3/h και μανομετρικού 47mΣγ, γαλβανισμένο πιεστικά δοχείο 2001 και ηλεκτρικό πίνακα κίνησης και αυτοματισμού.
• Αποξήλωση του παλαιού δοχείου πλήρωσης που βρίσκεται στην ταράτσα εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες και τοποθέτηση νέου, ανοιχτού δοχείου πλήρωσης από inox λαμαρίνα, διαστάσεων όμοιο με το αποξηλωθέν, σε νέα Θέση επί της ταράτσας του κτιρίου, μέσα στη στέγη.
• Αποξήλωση και απομάκρυνση, του παλαιού αγωγού προστασίας που είναι τοποθετημένος ατην ταράτσα του κτιρίου και τοποθέτηση νέου αγωγού προστασίας Φ10 ΑΙΜε51 ή St/tΖη, επί της νέας κεραμοσκεπής.
• Αποξήλωση παλαιών πίνακων του λεβητοστασίου, παλαιού επιδαπέδιου πίνακα διανομής που βρίσκονται στο λεβητοστάσιο, της συστοιχίας των παλαιών πινάκων που είναι τοποθετημένοι κάτω από την σκάλα και κάποιοι ηλεκτρικοί πίνακας, που θα υποδείξει η υπηρεσία αφού πρώτα γίνει αναγνώριση των κυκλωμάτων και των λειτουργιών αυτών. Στην συνέχεια θα τοποθετηθούν νέοι πίνακες διανομής μετα όργανά τους.
• Στο πίσω μέρος του κτιρίου είναι τοποθετημένοι οι μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ. Θα αποξηλωθεί το υπάρχων μεταλλικό ερμάριο που τους περιβάλει και τοποθετηθεί νέο χωρίς πλάτη, διαστάσεων τέτοιων, ώστε εντός του να χωράνε άνετα τρία κουτιά τριφασικών μετρητών, με μεταλλικές πόρτες και τμήμα αυτών με διαφανές "πλεξιγκλάς" ώστε να είναι δυνατή η καταγραφή της μέτρησης από τις τους καταμετρητές της ΔΕΗ, οι πόρτες Θα κλειδώνουν με λουκέτα ή ειδικές κλειδωνιές. Επίσης, θα γίνει συντήρηση και σωστή στήριξη υπαρχόντων κουτιών ΔΕΔΔΗΕ.
• Αντικατάσταση φθαρμένων μπαταρίων και διακοπτών νερού στις τουαλέτες του κτιρίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...