Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θέμα ημερών να φτάσει ο νέο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Άστρους

Θέμα ημερών να φτάσει ο νέο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Άστρους

Το Δ.Σ του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους με την παρούσα ανακοίνωση σας ενημερώνει αναλυτικά για την συνολικά πορεία της δωρεάς του νέου ασθενοφόρου.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2013 υπεγράφη σύμβαση παραγγελίας Ασθενοφόρου οχήματος μάρκας CITROEN JUMPER diesel 150Hp από την εταιρεία ΗΛΚΑ. Η διασκευή του οχήματος έγινε εξ΄ ολοκλήρου στην Ιταλία.
Στις 8 Αυγούστου 2013 το ασθενοφόρου έφτασε στην Ελλάδα στον τελωνειακό χώρο της Μαγούλας Αττικής.
Στις 10 Αυγούστου 2013 αντιπροσωπεία του Συλλόγου με συνοδό οδηγό του Κέντρου Υγείας επισκέφθηκε τον τελωνειακό χώρο, επιθεώρησε το όχημα και αμέσως μετά εξόφλησε το συνολικό ποσό της δωρεάς (67650 ευρώ) προς την εταιρεία ΗΛΚΑ. Σημειώνεται ότι επιπλέον θα αγοραστούν ένας αυτόματος φορητός απινιδωτής και ένας απινιδωτής με monitor για το ασθενοφόρο συνολικής αξίας 8314 ευρώ.
Στις 20 Αυγούστου 2013 υπεγράφη από τον Πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Πατούρα η συμβολαιογραφική πράξη δωρεάς ασθενοφόρου προς το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης για χρήση αποκλειστικά στο Κέντρο Υγείας Άστρους. Ευχαριστούμε θερμά το δικηγόρο κύριο Γαρδικιώτη Γεώργιο για τη νομική συνδρομή του σε όλα τα στάδια της διαδικασίας απόκτησης του ασθενοφόρου και την συμβολαιογράφο κυρία Ματσακά Μεταξία για την σύνταξη της πράξης δωρεάς. Και οι δύο προσέφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.
Σήμερα 4 Σεπτεμβρίου 2013 το ασθενοφόρο βρίσκεται στους χώρους της εταιρείας ΗΛΚΑ στην Αγία Παρασκευή όπου ολοκληρώνεται η σήμανση του και ο εξοπλισμός του. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα γίνει η παραλαβή του και για να τεθεί σε κυκλοφορία πρέπει να περάσει επιτροπή καταλληλότητας του ΕΚΑΒ και να εκδώσει άδεια και πινακίδες κυκλοφορίας. Ο σύλλογος σε άριστη συνεργασία με το Νοσοκομείο θα βοηθήσει με κάθε τρόπο ώστε οι ανωτέρω διαδικασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους
4 Σεπτεμβρίου 2013

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...