Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Αγίου Πέτρου Νίκος Σακελλαράκης - Καταγγέλλει τη δημοτική αρχή ότι δεν έχουν καθαριστεί οι αγροτικοί δρόμοι στον Πάρνωνα
Την παραίτησή του υπέβαλλε ο Νίκος Σακελλαράκης από τη θέση του Προέδρου της τοπικής κοινότητας του Αγίου Πέτρου.
Την απόφασή του ανακοίνωσε στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας.
Ο κ. Σακελλαράκης άσκησε έντονη κριτική στον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας για παρεμβάσεις που αφορούν την ομαλή πρόσβαση σε αγροτικούς δρόμους.
«Είμαστε στο Σεπτέμβριο και δεν έχει γίνει τίποτα για τη συντήρησης αγροτικών δρόμων. Λήγει η πυροπροστασία σε δέκα ημέρες. Τον Οκτώβριο θα καθαρίσουμε τους δρόμους; Αν πιάσει μια φωτιά, θα το καθαρίσει ο εργάτης;» είπε.
Ο αντιδήμαρχος κ. Κλεώπας είπε ότι έχουν γίνει εργασίες, και δεν μπορεί κάθε χωριό να έχει και ένα γκρέιντερ όταν το θέλει, καθώς ότι θα ενημερώσει επίσημα, πόσες φόρες και εργασίες έχουν γίνει στον Άγιο Πέτρο.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κατσής ζήτησε από τον Πρόεδρο να το ξανασκεφτεί και τόνισε ότι η παραίτηση δεν γίνεται αποδεκτή και ότι πρέπει να γίνει μόνο γραπτώς.
Ακούστε όλη τη συζήτηση από το astroskynouria-news.gr
Tags:
Πάρνωνας, Άγιος Πέτρος Κυνουρίας, Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, Δημήτρης Κατσής, Γιώργος Καμπύλης, Νίκος Σακελλαράκης,Σχετικά Άρθρα
- Χριστουγεννιάτικη συνάντηση Γρηγόρη Δημητριάδη με την οικογένεια της ΟΝΝΕΔ
- Οι γυναίκες του Αστέρα κέρδισαν την ΑΕΚ και ανέβηκαν στη 2η θέση! (εικόνες)
- Με αυτογκόλ του Ιβάνοφ έχασε ο Αστέρας και απομακρύνθηκε από την οκτάδα
- Κοσμάς - ανεμογεννήτριες | Για 9η μέρα, ο δρόμος για το έργο παραμένει κλειστός!
- Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον Ηρακλή Βερβένων






