Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για το 2023 (vd)

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για το 2023 (vd)
Σε ανάρτησή του, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης, αναφέρει ... "Εγκρίθηκε ομόφωνα κατά τη χθεσινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας ο προϋπολογισμός του οικονομικού έτους 2023.
Ένας προϋπολογισμός ο οποίος υπερβαίνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ, με ένα τεχνικό πρόγραμμα, για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου μας, ύψους 13.176.435,48€. Αύξηση επενδύσεων κατά 30% σε σχέση με το 2022 και κατά 174% σε σχέση με το 2019.
Αξίζει να επισημάνουμε ότι σε αυτά δεν περιλαμβάνονται τα δύο έργα του Βιολογικού Καθαρισμού προϋπολογισμού 2.343.000,00€, οι λιμενικές μελέτες που υλοποιούνται από το Λιμενικό Ταμείο και το σημαντικότερο η χρηματοδότηση που λάβαμε στις 30/12/2022 για τη δημιουργία του Φωτοβολταϊκού Πάρκου, του Δήμου μας, ύψους 930.000,00€.
Εγκρίναμε επί της ουσίας το μεγαλύτερο αναπτυξιακό πρόγραμμα που έχει ποτέ ψηφιστεί στον Δήμο μας.
Αντιλαμβάνεται και ο πλέον δύσπιστος ότι αυτές οι χρηματοδοτήσεις θα μας οδηγήσουν στον αναπτυξιακό δρόμο που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας μετά από τρία δύσκολα χρόνια. Καθώς επίσης και τη θετική επίδραση που θα έχουν στην ευρύτερη οικονομία της περιοχής μας κατά τη διάρκεια υλοποίησης των έργων.
Όλα αυτά πραγματοποιούνται σε συνδυασμό με τη χρηστή και ορθολογική διαχείριση των οικονομικών μας, γεγονός που μας έδωσε τη δυνατότητα να αυξήσουμε τους διαθέσιμους πόρους και να τους κατευθύνουμε σε μικρές καθημερινές δράσεις βελτιώνοντας την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των δημοτών μας.
Το πρωτοφανές λοιπόν σε αριθμό έργων, δράσεων αλλά και οικονομικού μεγέθους αναπτυξιακό πρόγραμμα είναι αποτέλεσμα της συστηματικής και επίμονης προσπάθειας που έγινε τα προηγούμενα χρόνια.
Με υπομονή, επιμονή, σωστό προγραμματισμό και σχεδιασμό ωριμάσαμε όλες τις ενταγμένες πράξεις που παραλάβαμε σε επίπεδο προμελετών. Ενώ παράλληλα διαμορφώσαμε στη βάση των προτεραιοτήτων μας και του προγράμματός μας νέες ώριμες προτάσεις που μας εξασφάλισαν όσο το δυνατόν περισσότερες χρηματοδοτήσεις.
Το 2023 λοιπόν είναι η χρονιά που ξεκινούν τα μεγάλα έργα, αυτά που έχουμε σχεδιάσει με τους συνεργάτες μου και το προσωπικό του Δήμου, τους οποίους ευχαριστώ για τη συνεργασία και τη δουλειά τους.
Είμαστε υπερήφανοι που μετά από τέσσερα χρόνια εγκρίναμε αυτόν τον προϋπολογισμό, ο οποίος είναι αποτέλεσμα της συστηματικής μας δουλειάς. Κλείσαμε τα αυτιά σε όλα αυτά που κρατούσαν τον Δήμο μας τόσα χρόνια στην αδράνεια, σκύψαμε το κεφάλι, δουλέψαμε κάτω από πρωτόγνωρες για την κοινωνία μας συνθήκες και παρουσιάζουμε αυτά τα αποτελέσματα. Με ειλικρίνεια, αλήθειες, σοβαρότητα, χωρίς υποσχέσεις, υποκρισία και μεγάλα λόγια. Αυτή ήταν άλλωστε και η δέσμευσή μας ως Δημοτική αρχή, από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε την Διοίκηση του Δήμου μας.
Δείτε την τοποθέτησή μου εδώ: https://youtu.be/rLGQ37m96Tk?t=830"
 

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 11:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο Βλάση στην Αθήνα τι γυρευε ο δήμαρχος;; Ώστε είσαι κομματικός καί εγώ σέ είχα για ανεξάρτητο;; Άμα ξαναδείς την ψήφο μου να μου γράψεις.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 21:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Έβαλε γκορτσιες παντού
    Ο άνθρωπος δεν κάνει για τίποτα.
    Γελαει ο κόσμος.

  • Κατσαρομάλλα
    Κατσαρομάλλα Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 20:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο Νομικό Πρόσωπο του δήμου Τρίπολης γιατι δεν έχουν ακόμα ψηφίσει τον προϋπολογισμό και έχουν κολλήσει όλες οι πληρωμές.
    Όλα στον αυτόματο πρόεδρε;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...