Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θεμέλια για το Νηπιαγωγείο στο Παράλιο Άστρος | Αισιόδοξη είδηση η αύξηση του μαθητικού πληθυσμού στην περιοχή (vd)

Θεμέλια για το Νηπιαγωγείο στο Παράλιο Άστρος | Αισιόδοξη είδηση η αύξηση του μαθητικού πληθυσμού στην περιοχή (vd)

Ο Υπουργός Υποδομών κ. Χρήστος Σταϊκούρας θεμελίωσε το νέο Διθέσιο Νηπιαγωγείο , το μεσημέρι της Τετάρτης, στο Παράλιο Άστρος.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, σημειώνοντας ότι το Παράλιο Άστρος σημειώνει αύξηση του μαθητικού πληθυσμού κι αυτός είναι π λόγος της ανέγερσης Νηπιαγωγείου. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο των Κτιριακών Υποδομών κ. Τίμο Κατσίπο, η συμβολή του οποίου ήταν καθοριστική για το έργο αυτό.

Ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός από τον κ. Κατσίπο είπε ότι σήμερα ξεκινά ένα κόσμημα για το Παράλιο Άστρος και δήλωσε υπερήφανος για το αποτέλεσμα. Μίλησε για την άψογη συνεργασία με τη δημοτική αρχή Βόρειας Κυνουρίας, αλλά και για τη συμβολή των μηχανικών και των υπηρεσιών του δήμου.

Ο Υπουργός κ. Σταϊκούρας δήλωσε ότι το έργο υλοποιείται από τις ΚΤΥΠ και στόχος είναι να ολοκληρωθεί σε ένα έτος. Μίλησε ακόμα για τα έργα στο Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης, αλλά και για το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άστρους. Αναφέρθηκε αναλυτικά στα έργα της ΚΤΥΠ επί διοικήσεως του κ. Κατσίπου.

Ο κ. Ταχιάος μίλησε για τη σημασία του έργου, ενώ ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Πτωχός δήλωσε χαρούμενος για τα εγκαίνια ενός έργου παιδείας, τη στιγμή που η υπογεννητικότητα είναι ένα σοβαρότατο θέμα που απασχολεί τη χώρα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...