Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από το Άστρος: "Οι βουλευτές να παρακαλέσουν τον Τσίπρα να επιστρέψει"! (vd)
Ειδικότερα, είπε: «Είχα τονίσει και τις προηγούμενες φορές ότι, εάν αποσυρθεί ο Τσίπρας, θα μας κλαίνε οι μαύρες ρέγκες. Φάνηκε σήμερα. Άρα, από εδώ και πέρα -κατά την προσωπική μου άποψη και τη γνώμη που προσφέρω σήμερα- με τον Κασσελάκη δεν υπάρχει μέλλον. Τον σέβομαι απόλυτα, δεν με αγγίζει η ιδιαιτερότητά του ούτε ομοφοβικός είμαι. Βλέπουμε γενικότερα να αυξάνει τα ποσοστά του ο ΣΥΡΙΖΑ; Ο πολιτικός από πού κρίνεται; Εκ του αποτελέσματος. Βλέπουμε να αυξάνει τα ποσοστά του ο ΣΥΡΙΖΑ ή κατρακυλάει; Μήπως μετά τις ευρωεκλογές, αφού χάσουμε το ψυχολογικό φράγμα του 20%, πέσουμε και κάτω από 10%; Και μετά πώς θα επανακάμψει πάλι; Υπάρχει περίπτωση; Εγώ δεν το βλέπω, ρε παιδιά. Άρα, η μόνη λύση -κατά την ταπεινή μου άποψη- είναι όχι να παρακαλέσουμε και να πέσουμε γονατιστοί στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δεν θα επιβάλει την επαναφορά του. Θα πρέπει όμως να τον παρακαλέσει η κοινοβουλευτική ομάδα».
Φωτογραφία - βίντεο https://www.astros-kynourianews.gr
Σχετικά Άρθρα
- 2ο Πρότυπο ΓΕΛ Τρίπολης | Συμμετοχή στην διημερίδα EPAS «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»
- Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου | Πρόεδρος ο Παναρίτης από την Λακωνία, Δ' Αντιπρόεδρος ο Τρουπής
- Οριστική κατάργηση για τα Υποθηκοφυλακεία – Στο Κτηματολόγιο το σύνολο των συναλλαγών
- Η Παναγιώτα Γιαννακά για τον ένα χρόνο λειτουργίας του "Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Δημητσάνας" (ήχος)
- Κοπή πίτας στο ΚΑΠΗ Δήμου Τρίπολης | Κλειώ Κορώνη - Παπαντωνίου: "Ο Δήμαρχος και ο Δήμος δίνει προτεραιότητα σε εσάς" (εικόνες - βίντεο)
2 σχόλια
-
Έπαιξε Ι Τσίπρας βρώμικα η οχι
-
Πες μου φίλε μου έφερε ο Τσίπρας τον Κασελακη γιατί αν ο ίδιος τον έφερε είναι ΑΗΘΗΣ. Αν δεν τον έφερε να τον παρακαλέσει η κοινοβουλευτική ομάδα να γυρισει