Πτωχός και Καμπύλης συζήτησαν για Έπαυλη του Ηρώδη του Αττικού, Βιολογικό και αρδευτικά έργα στη Βόρεια Κυνουρία
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, υποδέχθηκε τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας, Γιώργο Καμπύλη, τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη, με στόχο τη σύσφιξη της συνεργασίας των δύο φορέων σε θέματα ανάπτυξης και υποδομών.
Στη συζήτηση τέθηκαν σημαντικά ζητήματα, όπως η συνεισφορά της Περιφέρειας στην αξιοποίηση της Έπαυλης του Ηρώδη του Αττικού, καθώς και στο αρχαιολογικό μουσείο της περιοχής. Επιπλέον, εξετάστηκαν προτεραιότητες όπως έργα αρδευτικών υποδομών, βιολογικού καθαρισμού και άλλες ανάγκες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, που συμβάλλουν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες και την ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης.
Η συνάντηση αυτή ανέδειξε την κοινή δέσμευση για αποτελεσματική συνεργασία και την υλοποίηση έργων που θα προσδώσουν υπεραξία στην περιοχή, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής και υποστηρίζοντας τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Tags:
Δημήτρης Πτωχός, Γιώργος Καμπύλης, Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, Έπαυλη Ηρώδη Αττικού, Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους,Σχετικά Άρθρα
- Μητσοτάκης σε Πρόεδρο της Δημοκρατίας: "Πιστεύω ότι οι αγρότες θα απομακρυνθούν σύντομα από τα μπλόκα"
- Επιτυχής ολοκλήρωση «Δράσεις για Σένα» στην Αρκαδία | Άμεση οικονομική ένεση 1,1 εκατ. € και ενίσχυση της Απασχολησιμότητας στην Αρκαδία
- Πήγασος | Κλείνει τον πρώτο γύρο στο Κορωπί
- Ξεκινούν πάλι οι δωρεάν εξετάσεις (Ψηφιακή Μαστογραφία και Τεστ Παπ) στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας
- Μπλόκο για τις ανεμογεννήτριες στον Πάρνωνα | Συνεχίζεται ο αποκλεισμός δρόμου στον Κοσμά (εικόνες)






