Χάθηκε το σήμα κατατεθέν της παραλίας | Κατέρρευσε ο μύλος του Αγίου Ανδρέα Κυνουρίας (εικόνες)
Ο ιστορικός μύλος στην παραλία του Αγίου Ανδρέα, σήμα κατατεθέν της περιοχής και σημαντικό μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς, κατέρρευσε ολοκληρωτικά μετά την τελευταία κακοκαιρία.
Η έντονη θαλάσσια διάβρωση που εδώ και χρόνια πλήττει την ακτογραμμή είχε ήδη προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο μνημείο, το οποίο από τη στεριά βρέθηκε μέσα στη θάλασσα, μισογκρεμισμένο.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών αποτέλεσαν το τελικό πλήγμα, οδηγώντας στη διάλυση του εναπομείναντος τμήματος.
Στην κεντρική εικόνα βλέπετε τον Μύλο πως ήταν παλαιότερα και τι απέμεινε μετά την τελευταία κακοκαιρία.
Οι φωτογαφίες είναι της Ν. Μπουρή.


Tags:
Μύλος Αγίου Ανδρέα,Σχετικά Άρθρα
- Ο Ανδρουλάκης διέγραψε τον Κωνσταντινόπουλο από το ΠΑΣΟΚ! (vd)
- Εκλογή συνέδρων ΠΑΣΟΚ | Όλοι οι υποψήφιοι ανά δήμο στην Αρκαδία (ΟΝΟΜΑΤΑ)!
- Ζημιές από την κακοκαιρία στη Γορτυνία | Οι αιτήσεις για αποζημιώσεις, η εναλλακτική διαδρομή για το Λιβαδάκι και η ανάγκη για γενναία χρηματοδότηση έργων!
- «Τριπολιτσά. Μαρτυρική Πόλη» | Η μελέτη του Παναγιώτη Βέμμου θα παρουσιαστεί στην Αθήνα
- Κώστας Τζιούμης: «Αναβαθμίζουμε το κοιμητήριο της Αγίας Τριάδας»
1 σχόλιο
-
Καλά να πάθετε γιατί είσαστε όλοι ξεφτίλες εκεί στο δήμο. Μηδενός εξαιρουμένου






