Λιμάνι Παραλίου Άστρους | Έκλεισε η πρόσβαση για πολίτες μετά την τελευταία κακοκαιρία - Ακολουθεί πραγματογνωμοσύνη και έργα έκτακτη ανάγκης
Πραγματογνωμοσύνη πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο λιμάνι του Παραλίου Άστρους, προκειμένου να αποτιμηθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν από την τελευταία κακοκαιρία.
Ήδη το Λιμενικό Σώμα έχει προχωρήσει στο κλείσιμο της πρόσβασης για τους πολίτες, τοποθετώντας κιγκλιδώματα για λόγους ασφαλείας. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, στο λιμάνι έχουν καταγραφεί ζημιές σε πίλαρ, ενώ ο υποθαλάσσιος φωτισμός έχει αποκατασταθεί από τον Δήμο.
Παράλληλα, ζήτημα εντοπίζεται και στη σπηλαίωση που οδηγεί προς το θέατρο, με τη δημοτική αρχή να επιδιώκει την άμεση παρέμβαση στο πλαίσιο της έκτακτης ανάγκης.
Τα παραπάνω ανέφερε ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, Γιώργος Καμπύλης, μιλώντας στην εκπομπή «Επί της Ουσίας» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Σουλάρι | Ενημέρωση πολιτών για την πρόληψη και την Πυροσβεστική Παιδεία από την Παρασκευή Βοϊτσίδου
- Η 6η Υγειονομική Περιφέρεια για το νέο ξεκίνημα στο Ιατρείου Δάρα! (εικόνες)
- Σύλλογος Φιλοπρόοδων Βυτίνας | Ευχαριστίες για τη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία στο περιφερειακό ιατρείο
- Σημείο πολιτιστικής συνάντησης η Δημητσάνα με τη μουσική βραδιά - αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι (εικόνες)
- Οι Καλοκαιρινές Μουσικές Βραδιές συνεχίζονται στο Καστρί






