Menu
RSS
Τρίτη, 21/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Τρέχουν» οι εξελίξεις για το δρόμο που ενώνει παραλιακά Αρκαδία και Λακωνία (vd)

«Τρέχουν» οι εξελίξεις για το δρόμο που ενώνει παραλιακά Αρκαδία και Λακωνία (vd)

Στο πλαίσιο της σημερινής υπογραφής συμφωνητικού για τον παραλιακό δρόμο του Κυπαρισσίου της Λακωνίας, που έγινε στα γραφεία της αιρετής Περιφέρειας, στην Τρίπολη, υπήρξε αναφορά και στα επόμενα βήματα για το έργο «Φωκιανός – Κυπαρίσσι» που θα ενώσει την παραλιακή Κυνουρία με την παραλιακή Κυνουρία.

Την αναγκαιότητα αυτού του έργου υπογράμμισε ο Δήμαρχος Μονεμβασιάς Ηρακλής Τριχείλης, τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό να προχωρήσει η υλοποίησή του.

Από την πλευρά του, ο Πέτρος Τατούλης τόνισε ότι «στις 7 Φεβρουαρίου θα γίνει η δημοπρασία του μεγάλου έργου που θα συνδέει την παραλιακή Κυνουρία με την παραλιακή νότια Λακωνία. Είναι μία σημαντική παρέμβαση για να αποκτήσουμε τον παραλιακό ανατολικό δρόμο της Πελοποννήσου που θα ξεκινά από την Κόρινθο θα πηγαίνει στην Αργολίδα, θα συνεχίζει σε Ναύπλιο, Λεωνίδιο, Κυπαρίσσι, Γύθειο, Αρεόπολη και θα συναντά τον Άγιο Νικόλα, τη Στούπα, την Καρδαμύλη και θα καταλήγει στην Καλαμάτα. Για όλο αυτό το κομμάτι έχει εξασφαλιστεί τα χρήματα που είναι απαραίτητα ώστε μελετητικά να προσεγγίσουμε αυτό τον άξονα.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...