Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Την κατασκευή νέου νοσοκομείου στη Σπάρτη ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος"

Σε μια σημαντική ανακοίνωση προχώρησε ο πρόεδρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέας Δρακόπουλος, από το χωριό Βαμβακού στη Λακωνία το οποίο επισκέφθηκε σήμερα με αφορμή την αναβίωση της Βαμβακού από το ίδρυμα.

Ο κ. Δρακόπουλος όπου βρίσκεται για τα σχέδια αναβίωσης του χωριού, ανακοίνωσε νέα μεγάλη δωρεά του Ιδρύματος για τη δημιουργία εξ αρχής νέου νοσοκομείου της Σπάρτης, το οποίο θα σχεδιάσει ο διάσημος αρχιτέκτονας Ρέντσο Πιάνο, γνωστός στην Ελλάδα και ως ο δημιουργός του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ο κύριος Πιάνο μάλιστα πριν από λίγες μέρες επισκέφτηκε τη Σπάρτη και βρέθηκε στο νοσοκομείο Σπάρτης, για το οποίο ενημερώθηκε λεπτομερώς.

3 σχόλια

• Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 09:58 Σύνδεσμος σχολίου

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!!!!!!!!!!!!! Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ? ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ? κΑΙ ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ! ΤΑ ΚΟΡΌΙΔΑ ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ !!!!

• ενα  ματσο  από  ηλιθιους
    ενα ματσο από ηλιθιους Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 22:41 Σύνδεσμος σχολίου

Bεβαίως και πρέπει να παραμείνει στη Σπάρτη η Νοσηλευτική Σχολή γιατί ανήκει στη Σπάρτη! Απλώς μάλλον
    μη πολιτικοί ήταν οι λόγοι που μεταφέρεται σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα διαδραματισθέντα στην Τρίπολη ! Πρώτον ένα παρεάκι από καθηγητές έβαλαν βετο στην πρύτανη να μεταφερει τη σχολή και αυτός ο αγν'ωμων είπε ναι γιατί στις επόμενες πρυτανικές εκλογές θα έχει μαζί του αυτους τους καθηγητές που σήμερα τον γλύφουν! Δεύτερον βρέθηκε ένας βλάκας υπουργός που νόμιζε ότι θα είναι εσαεί υπουργός και έκανε το χατήρι του πρύτανη! Βρέθηκε ένας ηλίθιος βουλευτής συριζαίος στη λακωνία που δεν προέβαλε καμία αντίσταση και είπε ναι στον αλλον υπουργό τον παιδείας! Και τέταρτον ο υπουργός αυτός θέλησε να χρυσώσει το χάπι στους αρκάδες που δεν τους έκανε την πολυτεχνική και τους έφερε αντί αυτού τη Νοσηλευτική. Ετσι έχουν τα πράγματα και ετσι είναι η αλήθεια. Ο μεγαλύτερος βλαξ όλων φυσικά ήταν ο συριζαίος βουλευτής που ξεπουλησε τη σχολή της πόλης του χωρίς να καταλάβει τι ακριβώς έγινε. Τώρα πρέπει να αποκατασταθεί η αδικία και να γυρίσει η σχολή στον τοπο της .

• Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 16:15 Σύνδεσμος σχολίου

Αυτό σημαίνει ότι η Νοσηλευτική θα μείνει στη Σπάρτη; Με καινούριο νοσοκομείο και το σούπερ κτήριο που έχουν γιατί να έρθει στην Τρίπολη;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...