Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Αρκάς Πρόεδρος της Κοιλάδας Αργολίδας θα γίνει εθελοντής οδηγός ασθενοφόρου για το κέντρο υγείας!

Ο Αρκάς Πρόεδρος της Κοιλάδας Αργολίδας θα γίνει εθελοντής οδηγός ασθενοφόρου για το κέντρο υγείας!

Σε μία κίνηση που αποτελεί δείγμα ανθρωπιάς και παράδειγμα προς μίμηση ο Τριπολίτης Πρόεδρος της Κοιλάδας Αργολίδας, Σταύρος Μπασακιώτης αποφάσισε να κάνει και να μάθει όσα χρειάζεται για να γίνει εθελοντής οδηγός ασθενοφόρου για το κέντρο υγείας Κρανιδίου!

Δείτε τι έγραψε ... Δυστυχώς η "ανθρωπιά" δεν διδάσκεται σε κανένα σχόλειο, σε κανένα πανεπιστήμιο και σε κανένα σημερινό τοξικό κοινωνικό περιβάλλον. Πολλές φορές δεν διδάσκεται Ακόμη και στις καλύτερες οικογένειες...

Η ανθρωπιά είναι κάτι έμφυτο και μοναδικό συναίσθημα για τον καθένα μας! Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάνει θαύματα όταν ενεργοποιείται είτε για κάτι απλό είτε για κάτι πολύ σημαντικό... ειδικά δε όταν ενεργοποιείται συχνότερα!

Τον τελευταίο καιρό το δικό μου αυτό συναίσθημα τείνει να ενεργοποιείται πιο συχνά από ότι παλαιότερα... βέβαια Ίσως παίζει ρόλο και το γεγονός ότι πρόσφατα ξέφυγα από την εφηβεία μου.

Πέραν της Πλάκας, η αλήθεια είναι ότι Οι εποχές αλλάζουν και η κοινωνία μας γίνεται ολοένα και πιο τοξική και οι άνθρωποι παρόλη την αφθονία του υπερκαταναλωτισμού τους, απομονώνονται στα δικά τους κοινωνικά περιθώρια, κάνοντας το συναίσθημα της μοναξιάς πιο δυνατό, όπου με τον τρόπο αυτό προκαλούν την αναζήτηση για απλά συναισθήματα που κάποτε οι άνθρωποι απολάμβαναν σε ανεξάντλητες ποσότητες...

Με αφορμή το σημερινό περιστατικό που συνέβη σε κάποιον συγχωριανό μας και ενόψει της έλλειψης σε οδηγούς ασθενοφόρων, αλλά και της γενικότερης κατάστασης στον τομέα της υγείας που συμβαίνει στην περιοχή μας... αυτός ο μικρός θαυματουργός μηχανισμός, που προανέφερα, ενεργοποιήθηκε και πάλι μέσα μου... και προκειμένου να ενεργοποιήσω Και το δικό σας μικρό θαυματουργό μηχανισμό, το μοιράζομαι μαζί σας και δηλώνω δημόσια ότι:

Αύριο κιόλας θα μάθω τι χρειάζεται και θα κάνω τα απαραίτητα για να μπορέσω να γίνω "εθελοντής οδηγός ασθενοφόρου για το κέντρο υγείας Κρανιδίου".
...θα μου ήταν πολύ ευχάριστο να δω και τη δική σας συμμετοχή σε αυτό...
Όσοι από εσάς θέλετε επικοινωνήστε μαζί μου για να το κάνουμε μαζί!

Μην ξεχνάς ότι είναι πολύ όμορφο να βοηθάς κι εσύ ένα συνάνθρωπό σου όταν σε έχει πραγματικά ανάγκη!
Βοήθα και εσύ να σωθεί μία ζωή!

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος Κοιλάδας
Σταύρος Π. Μπασακιώτης

1 σχόλιο

  • Τριπολιτσιωτης
    Τριπολιτσιωτης Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 15:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα συμφωνήσω με όσα αναφέρει περί ανθρωπιάς και συνείδησης αλλά μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο καζάνι. Ο οδηγός ασθενοφορου πρέπει να έχει γνώσεις διάσωστη και αυτες δεν αποκτουνται ούτε με ένα ούτε με δύο σεμινάρια. Υποδειγματικη η κίνηση του αλλά υπάρχουν τόσοι άνεργοι διασώστες...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...