Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πέντε επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Πελοπόννησο

Πέντε επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Πελοπόννησο

Συνολικά 5 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως γνωστοποιήθηκε στη διάρκεια της σύσκεψης της συντονιστικής επιτροπής που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 26 Μαρτίου στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και με τη συμμετοχή -μέσω τηλεδιάσκεψης- αντιπεριφερειαρχών και υπηρεσιακών παραγόντων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν, ειδικότερα, διαπιστώθηκαν 2 θετικές περιπτώσεις κορωνοϊού στην Αργολίδα και από μία σε Αρκαδία, Λακωνία και Μεσσηνία.

Οσον αφορά τα μέτρα και την οργάνωση της Περιφέρειας για τη συνδρομή των δομών υγείας και άλλων φορέων του δημοσίου, ο περιφερειάρχης έδωσε εντολή να προχωρεί η αγορά των υλικών που ζητούνται, παρατηρώντας ωστόσο ότι για ορισμένα από αυτά υπάρχει δυσκολία να εξευρεθούν λόγω της αυξημένης ζήτησης που έχει επιφέρει η πανδημία. Εξ άλλου, συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προμήθεια από την Περιφέρεια isobox τα οποία στη συνέχεια προωθούνται προς τα Κέντρα Υγείας, σε διάφορες Περιφερειακές Ενότητες.

Επιπλέον, ανά τακτά χρονικά διαστήματα διενεργούνται απολυμάνσεις, τόσο στους χώρους των υπηρεσιών της Περιφέρειας -στην έδρα και τις Π.Ε.- όσο και σε χώρους φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα, σε ανταπόκριση σχετικών αιτημάτων που έχουν διατυπωθεί.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 12:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ;;; ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΥΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ . ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΟΣΤΡΑΡΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...