Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε χωριό της Νεμέας – Σε κρίσιμη κατάσταση 68χρονος (ηχητικό)

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε χωριό της Νεμέας – Σε κρίσιμη κατάσταση 68χρονος (ηχητικό)
Κρούσμα κορωνοϊού σε χωριό της Νεμέας – Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΄΄Σωτηρία” ένας 68χρονος.

Ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε τοπική κοινότητα του Δήμου Νεμέας. Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο korinthostv.gr o γιος του 68χρονου, ο οποίος νόσησε κι ίδιος, εξηγεί αναλυτικά τι συνέβη.

Αρχικά, νοσεί ο γιος ο οποίος είχε υψηλό πυρετό.Ο ίδιος, όπως τονίζει, παρέμεινες στο σπίτι σε απομόνωση. Μετά από 10 ημέρες, η μητέρα του εμφανίζει κι η ίδια υψηλό πυρετό. Στις 23 Μαρτίου, λόγω υποκείμενου νοσήματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΄΄Αττικόν΄΄. Εκεί, ερωτήθη από ιατρό τι συμπτώματα έχει. Παρόλο που ανέφεραν τα συμπτώματα η γιατρός τους είπε πως δεν έχουν κορωνοϊό. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ. Στη συνέχεια, έφυγαν κι επέστρεψαν στην κατοικία τους.

Στις 24 Μαρτίου, ο 68χρονος ξεκινά να εμφανίζει τα συμπτώματα του COVID-19. Την 7η ημέρα των συμπτωμάτων καλούν σε Ιδιωτικό Πολυιατρείο όπου επεβλήθη σε τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό! Για περισσότερες από 10 ημέρες είχε υψηλό πυρετό.

Ωστόσο, επειδή τα συμπτώματα συνέχιζαν να υπάρχουν, συμβουλεύτηκαν τον οικογενειακό τους ιατρό στην Νεμέα ο οποίος τους επισήμανε ότι πρέπει άμεσα να κάνει ακτινογραφία. Ακολουθώντας πιστά τα όσα τους είπε ο γιατρός τους, έκανε την ακτινογραφία στην οποία φάνηκε ότι ο 68χρονος είχε βαριά πνευμονία. Τότε, μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου κι απο ΄κει στο νοσοκομείο ” Σωτηρία”, όπου επιβεβαιώθηκε ως κρούσμα κορωνοϊού. Σύμφωνα με το γιο του, ο ηλικιωμένος είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Δραματική καταγγελία του γιου του.

https://korinthostv.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...