Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Ο Κικίλιας δεν ξέχασε τους ομογενείς Αρκάδες που ετοιμάζουν νέα δωρεά στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο!

Τρίπολη | Ο Κικίλιας δεν ξέχασε τους ομογενείς Αρκάδες που ετοιμάζουν νέα δωρεά στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο!

Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, το μεσημέρι της Κυριακής και στις δηλώσεις του έκανε ειδική αναφορά στους ομογενείς Αρκάδες, που όπως έχει γράψει το "Καλημέρα Αρκαδία" εοτιμάζουν μία νέα μεγάλη δωρεά προς το Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

"Θέλω να ευχαριστήσω και τους ομογενείς μας διότι έχουν στηρίξει το Νοσοκομείο μας" είπε ο κ. Κικίλιας έξω από το Νοσοκομείο, στις σύντομες δηλώσεις που έκανε στα ΜΜΕ. 

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Καλημέρα Αρκαδία», οι ομογενείς έχουν λάβει την απόφαση να διαθέσουν ένα πολύ σημαντικό ποσό, προκειμένου να καλυφθούν άμεσες ανάγκες του Νοσοκομείου σε υλικά, για να μπορέσει να ανταποκριθεί ακόμα καλύτερα στις αυξημένες ανάγκες αυτής της περιόδου.

Οι επαφές ανάμεσα στους ανθρώπους του Νοσοκομείου και τους ομογενείς μας, είναι συνεχείς. Όμως, μέσα στην εβδομάδα, έγινε μια τηλεδιάσκεψη, όπου συζητήθηκαν λεπτομέρειες για τις ανάγκες του Νοσοκομείου της Τρίπολης.

Μεταξύ άλλων, στην τηλεδιάσκεψη ήταν παρόντες ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, Τάσος Τζανής, ο Λοιμωξιολόγος, Παρασκευάς Νίκου, ο Πνευμονολόγος, Κώστας Ζαχαριάς, τεχνικοί σύμβουλοι και από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής παρόντες ήταν ο Πρόεδρος Ανδρέας Παπαντωνίου και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου των Επιτροπών, Γιώργος Σουρούνης.

Στην τηλεδιάσκεψη αυτή συζητήθηκαν αναλυτικά οι ανάγκες του Νοσοκομείου σε υλικά και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής δεσμεύθηκε ότι θα προχωρήσει σε αγορές υλικών που είναι διαθέσιμα αυτή την στιγμή στην αγορά, με δεδομένο ότι η ζήτηση είναι τεράστια σε παγκόσμιο επίπεδο.

2 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...