Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο "Παναρκαδικό" ο Βλάσης: «Παροχή Υγείας υψηλών προδιαγραφών στο Νοσοκομείο Τρίπολης. Μεγάλο μπράβο στο προσωπικό» (vd)

Στο "Παναρκαδικό" ο Βλάσης: «Παροχή Υγείας υψηλών προδιαγραφών στο Νοσοκομείο Τρίπολης. Μεγάλο μπράβο στο προσωπικό» (vd)

Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης επισκέφθηκε  ο Αρκάς Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης και συζήτησε με γιατρούς, νοσηλευτές και τη διοίκηση του Νοσοκομείου.

Ο ίδιος είπε: «Η παρουσία μου εδώ σήμερα ήταν για να μπω ένα μεγάλο μπράβο σε όλο αυτό το προσωπικό του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας. Το ίδιο κάνουν και οι ιδιώτες γιατροί στο βαθμό που τους αναλογεί. Ήθελα να δείξω ότι η Ελληνική Πολιτεία, κυρίως και ως βουλευτής Αρκαδίας και ιατρός που έκανα τα πρώτα μου βήματα σε αυτό το Νοσοκομείο και το πονάω, ήθελα να δείξω ότι βρίσκονται δίπλα.

Μίλησα με γιατρούς και νοσηλευτές και έδιναν την ικανοποίηση ότι είμαστε δίπλα τους συχνώς. Πολλά θέματα που είχαμε συζητήσει εδώ και δύο μήνες έχουν επιλυθεί και μου έθεσαν και κάποια άλλα ζητήματα για τα οποία θα κάνουμε κάθε προσπάθεια να δρομολογηθούν.

Η παροχή υγείας είναι πολύ υψηλή στο Νοσοκομείο Τρίπολης και το προσωπικό είναι υψηλών προδιαγραφών.»

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΥΛΙΚΩΝ: «Η οποία έλλειψη υπάρχει είναι πολύ συγκεκριμένα, μου είπαν για τις μάσκες τύπου 3 που δεν υπάρχει στο βαθμό που θα θάλαμε. Το υπόλοιπο υλικό δεν είναι επαρκές αλλά υπάρχει.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια παγκόσμια κρίση και μια παγκόσμια έλλειψη στα πάντα. Στην Ελλάδα επειδή πήραμε νωρίς τα μέτρα, έχουμε μια επάρκεια, πάρα ταύτα και νέο υλικό έρχεται και θα παραληφθεί και θα κάνουμε προσπάθειες για να βοηθήσουν και ιδιώτες με δωρεές.»

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ: «Η Αμερική δοκιμάζεται παρά πολύ. Είναι πολύ άσχημη, υπάρχουν και Έλληνες ομογενείς που βρίσκονται στα Νοσοκομεία και ομογενείς που έχουν χάσει τη ζωή τους. Ο ιός δεν ξεχωρίζει εθνικότητες, φύλα ή ηλικίες. Όλοι πρέπει να προσέχουμε.»

ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟΣ ΦΩΣ: «Το Άγιο Φως θα έρθει αλλά κι αυτό θα γίνει τηρώντας όλες τις δικλείδες ασφαλείας και τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτό το Πάσχα, θα είμαστε όλοι κλεισμένοι σπίτια μας. Αυτό αφορά τους πάντες κι εμένα βεβαια.

Το Άγιο Φως θα έρθει, γίνεται μια προσπάθεια για να πάει σε όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές και θα γίνουν σχετικές ανακοίνωσεις τις επόμενες ημέρες.

Το Άγιο Φως αφορά την Πίστη μας και υπάρχει. Εμείς θα κάνουμε όλο το τελετουργικό, σημασία έχει η Πίστη και σημασία έχει να μείνουμε σπίτι για να μπορέσουμε του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί στην Εκκλησία και να γιορτάσουμε παραδοσιακά το Πάσχα.»

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr 

4 σχόλια

  • Γκορτσος
    Γκορτσος Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 13:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κ. Βλασης και οι λοιποι κομματικοί με καλές μάσκες κι ο γιατρός με το στηθοσκοπιο χωρίς καν μασκα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 18:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Και μετα εχουν απαιτηση απο τον λαο να τηρουνται οι αποστασεις και τα μετρα οταν οι ιδιοι οι γιατροι ο προεδρος αλλα και υφ Βλασης.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 18:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Άσε μας , ρε Βλάση .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 15:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν έχω καταλάβει ποιος τους έχει πει ότι όταν τους φωτογραφίζουν πρέπει να βγάζουν τις μάσκες. Παιδιά, μην αγχώνεστε. Είτε τις φοράτε τις μάσκες είτε όχι το πρόσωπό σας δεν αλλάζει. Το ίδιο παραμένει. Για να μην σχολιάσουμε το γεγονός ότι όλοι τηρούν τις αποστάσεις των 2 μέτρων όπως βλέπουμε. Είναι καταφανέστατο. Το επόμενο βήμα είνα να φιληθούν

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...