Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σημαντικές πληροφορίες για τη διασπορά του covid στην Τρίπολη θα "δείξουν" οι έλεγχοι λυμάτων από την ΔΕΥΑΤ! (vd)

Σημαντικές πληροφορίες για τη διασπορά του covid στην Τρίπολη θα "δείξουν" οι έλεγχοι λυμάτων από την ΔΕΥΑΤ! (vd)

Σε εργαστηριακή ανάλυση λυμάτων για ανίχνευση του ιού SARS-COV2 προχωρά η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης του Δήμου Τρίπολης (ΔΕΥΑΤ).

Στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία», μίλησε ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ, Στέφανος Χατζόπουλος και αναφέρθηκε στην υπογραφή σύμβασης που προχώρησαν με εταιρεία που έχει ήδη αναλάβει τον έλεγχο των υδάτων, αυτή τη φορά όμως για τα λύματα. «Η ΔΕΥΑΤ θα συνδράμει και αυτή με τη σειρά της στον έλεγχο των λυμάτων, παράλληλα με την Περιφέρεια, η οποία πραγματοποιεί τρεις δειγματοληψίες την εβδομάδα», είπε ο κύριος Χατζόπουλος.

Παράλληλα τόνισε ότι «τα αποτελέσματα παρέχουν σοβαρές ενδείξεις για το βαθμό της διασποράς του κορωνοϊού» ενώ συμπλήρωσε ότι μέσω αυτών «οι ειδικοί παίρνουν χρήσιμα συμπεράσματα για να μπορούν να αποφαίνονται και να προχωρούν σε ανάλογα μέτρα».

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα των ελέγχων που έχουν λάβει χώρα μέχρι στιγμής ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ, Στέφανος Χατζόπουλος, στάθηκε σε εκείνα της τελευταίας μέτρησης τα οποία ήταν άκρως ενθαρρυντικά λέγοντας πως «αυτό αποτυπώνεται και μέσα από τον αριθμό των κρουσμάτων που ανακοινώνονται».

Ο κ. Χατζόπουλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αξιοπιστία της μεθόδου, που αφορά την εξέταση των λυμάτων και δήλωσε ότι «με βάση τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε  από την πλευρά μας, και ως ΔΕΥΑΤ και ως Δήμος, τον κόσμο για τη μεγάλη προσπάθεια» με απώτερο σκοπό την επιστροφή στην κανονικότητα.

Στο τέλος, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ απευθύνθηκε στον κόσμο συμβουλεύοντάς τον να τηρεί και να εφαρμόζει τα μέτρα ενώ μετέφερε και ένα αισιόδοξο μήνυμα για τις καλύτερες μέρες που θα ακολουθήσουν αν συνεχίσουμε την καλή προσπάθεια.

Β.Γ.

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 11:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρώτη φορά που άνοιξε το στόμα του στα δυο χρόνια απο την θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΤ. Θα του το επέτρεψε να πει κάτι και αυτός φαίνεται το μεγάλο αφεντικό της ΔΕΥΑΤ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 23:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο άνθρωπος ο συγκεκριμένος δεν έχει δίψα για προβολή.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 19:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλα ρε Στέφανε που ήσουν κρυμμένος τα τελευταία δυο χρόνια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...