Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόταση-βόμβα από διευθυντή ΜΕΘ: "Κλειστά σχολεία, μάσκες παντού και lockdown για ανεμβολίαστους"

Πρόταση-βόμβα από διευθυντή ΜΕΘ: "Κλειστά σχολεία, μάσκες παντού και lockdown για ανεμβολίαστους"
Στη σκληρή γραμμή για την αναχαίτιση της πανδημίας του κορωνοϊού επιμένει ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» ζητά τη λήψη αυστηρότερων μέτρων, όπως κλείσμο των σχολείων, χρήση μάσκας παντού και lockdown για τους ανεμβολίαστους. 


Περιφγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Θεσσσαλονίκης κάνει λόγο για «εφημερίες πολέμου» με πάρα πολλές εισαγωγές και διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ. «Κάθε μέρα έχουμε σκηνές πολέμου στα νοσοκομεία στη Θεσσαλονίκη. Μας ξέφυγε πάλι η κατάσταση στην κοινότητα. Όλα τα νοσοκομεία αυτή τη στιγμή προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τους ασθενείς εκτός ΜΕΘ. Άνοιξε το «Γεννηματάς», έδωσε κι άλλες κλίνες Εντατικής για να μπορέσουμε να απορροφήσουμε τους ασθενείς που είναι εκτός ΜΕΘ ώστε να προστατεύσουμε τη ζωή τους, ήρθαν γιατροί από τον ιδιωτικό τομέα και ενισχυθήκαμε κι αυτό ήταν κάτι που μας ανακούφισε. Οι εφημερίες είναι εφημερίες πολέμου, με πάρα πολλές εισαγωγές», δηλώνει χαρακτηριστικά. 

Ο ίδιος προσθέτει ότι η πολιτεία έχασε το στοίχημα χαρακτηρίζοντας τα μέτρα που έχουν ληφθεί «διστακτικά» και τονίζοντας ότι χρειάζονται επειγόντως παρεμβάσεις για να μπορέσουμε να κάνουμε Χριστούγεννα. «Η Θεσσαλονίκη θέλει άμεσα μέτρα. Η στρατηγική που επιλέχτηκε, επιβάλλει στην έξαρση της πανδημίας μέτρα, όπως κλείσιμο σχολείων για 10 μέρες, γήπεδα χωρίς θεατές, μάσκες παντού, lockdown παντού για τους ανεμβολίαστους. Δε γίνεται να έρχονται 70 ασθενείς σε απελπιστική κατάσταση, εμείς να τρίβουμε τα χέρια μας και η πολιτεία να μετρά τις νεκροφόρες. Πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα και όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους», επισημαίνει.

Σε ό,τι αφορά στη νέα μετάλλαξη Όμικρον, υπογραμμίζει ότι είναι αποτέλεσμα της εγκληματικής αμέλειας των πλούσιων χωρών απέναντι στις φτωχές αφήνοντάς τες χωρίς εμβόλια κι επισημαίνει ότι η Αφρική έχει ποσοστό εμβολιασμού 6%.

«Η πιο σωστή στρατηγική είναι ο καθολικός και υποχρεωτικός εμβολιασμός. Όταν το Ισραήλ ανακοίνωσε την αναγκαιότητα της τρίτης δόσης τον Ιούλιο, είχε 8.000 κρούσματα. Εφάρμοσε την τρίτη δόση και τώρα μετρά 400 κρούσματα ημερησίως. Εμείς αργήσαμε να βάλουμε την τρίτη δόση στη φαρέτρα μας. Κάναμε και ένα ακόμα λάθος. Θεοποιήσαμε τους εμβολιασμένους. Ένα 20% σε απλές κλίνες είναι εμβολιασμένοι. Και οι εμβολιασμένοι μολύνονται. Άρα, έπρεπε να επιταχυνθεί η τρίτη δόση. Στο νοσοκομείο μου από τις 70 εισαγωγές, οι 25 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι», καταλήγει. 

12 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 17:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά εγώ ήδη πήρα τηλέφωνο την δίωξη και τους προώθησα το λινκ από το καλημέρα. Μακάρι να βγεί άκρη με τα ψεκια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 17:17 Σύνδεσμος σχολίου

    12:57 Και πολύ καλά θα κάνεις. Και ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλοι. Άντε γιατί πολύ μας τα έχουν σκοτίσει όλα τα ψέκια που το παίζουν επιστήμονες

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 16:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε αντιεμβολιαστή του κερατά θα πάω και εγώ στον εισαγγελέα γιατί το θράσος σου δεν έχει όρια. Και βρίζεις και λες ψέματα κατά των εμβολιασμών και δεν σέβεσαι αυτούς που χάσανε ανθρώπους και είσαι επικίνδυνο ψέκι.
    Για να σε δω κότα λιράτη πόσο θα έχεις τα ούμπαλα να συνεχίσεις τα ψέματα για τα εμβόλια.
    Γιατί σε προειδοποιώ, αν συνεχίσεις και τώρα να λες ψέματα αυτό στα νομικά σημαίνει ότι το κάνεις συνειδητά και έχει τρανύτερη ποινή......γκέκε γίδι????

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 12:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειδικά εσένα που άγρια μεσάνυχτα 00,25) σκορπάς ψέματα και κάνεις προπαγάνδα κατά των εμβολίων ότι λένε ψέματα και με δουλεύουν όπως λες θα σε κυνηγήσω από αύριο στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και μπορεί να πάρει κάποιους μήνες αλλά θα κάτσεις στο σκαμνί αρουραίε του σκοταδιού.
    Και η δίωξη δεν αφορά εμένα γιατί δεν ξέρεις ποιος είμαι
    (βρίσε όσο θες έναν άγνωστο κανείς δεν σου κάνει τίποτα)
    αλλά το αδίκημα το κάνεις κατά της κοινωνίας.
    "σπορά ψευδών ειδήσεων με κίνδυνο τη δημόσια υγεία" έτσι το λένε και έχει κακουργηματικό χαρακτήρα. Εκεί στα γκράβαρα έτσι το ξέρουμε γιδοξούριον.
    Δε σέβεσαι ούτε τους νεκρούς, υποκείμενο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 12:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτά να τα πεις στον εισαγγελέα ναζιστικό πιθήκι που θα πεις ότι δεν είναι αλήθεια και με δουλεύουν οι γιατροί που λένε ότι οι πιο πολλοί που πάνε ΜΕΘ είναι οι ανεμβολίαστοι.
    Σπέρνεις ψέματα και γι αυτό θα απολογηθείς.
    Θα κάνω μήνυση και να δω ποιος εισαγγελέας δε θα σε φωνάξει.
    Είσαι και θρασίμι.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 00:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε ζωντόβολο των 19:56. Δεν πήρες χαμπάρι ότι σε δουλεύουν???? Χάσου παλιολεχρίτη!!! Που θες να έχιεςι αποψη γεννημένος στα γκραβαρα. Θες να κάνεις και προπάγανδα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 20:01 Σύνδεσμος σχολίου

    16,40 και 19,22 ετοιμάσου για εισαγγελέα.....τέρμα η ανοχή στην ηλιθιότητα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 19:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε ζωντόβολο, ποιος σου είπε ότι δε κολλάνε οι εμβολιασμένοι????
    Απλά έχουν λιγότερες πιθανότητες να το κόψουν το πέταλο, απ' ότι ανεμβολίαστοι.
    Τολμάτε ακόμα και μιλάτε εναντίον των εμβολίων καραγκιόζηδες???? Σεβαστείτε αυτούς που πέθαναν και πεθαίνουν........που μου κάνετε και τους θρήσκους κιόλας....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 19:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Εισαγγελέας δεν υπάρχει να τους κλείσει μέσα για διασπορά ψευδών ειδήσεων από τα βοθροκάναλα?

  • κλαους
    κλαους Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 17:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Και δύο αυγά Τουρκίας (ταινία του 1987)

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 16:40 Σύνδεσμος σχολίου

    O κάθε μπούρδας τη μπούρδα του λέει. Εδώ μας έλεγαν κάντε το εμβόλιο-ο δρόμος προς την ελευθερία. Ξαφνικά τον Αύγουστο μας είπαν ότι κολλάνε και οι εμβολιασμένοι. Το Οκτώβρη βρέθηκαν στις ΜΕΘ Ηρακλείου περισσότεροι εμβολιασμένοι απ΄ ότι οι ανεμβολίαστοι. Και το Νοέμβρη ΝΕΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ:ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ Ο. Δηλαδή μπούρδα επί μπούρδα και όλο το σχήμα στο τετράγωνο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 12:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας τα κλείσουν τα σχολεία κόλλησαν τα παιδιά όλα τα τρέχουμε στους πνευμονολογους!!! Στην πρώτη καραντίνα τα παιδιά ήταν αυτά που έκαναν την μεταδώσει πέρσι με τα κρουσματα που έβγαζαν ημερισιος όπως και τώρα στα 8.500κλεισαν τα σχολεία παρελάσεις πουθενά και συν αυτό ότι οι γονείς κολλαγαν τα παιδιά!!! Εφέτος δεν πτοήθηκε οι κυβέρνηση να με τα ίδια περσινά κρουσματα να μην γίνουν παρελάσεις και να κλείσουν τα σχολεία και οι γονείς εμβολιστικαν τώρανα μας πουν πως κολλάνε τα παιδιά? γιατί όλο αυτό θυμήθηκαν ότι ήμαστε Ελλάδα και θυμήθηκαν αυτούς που πολεμισαν για εμάς ή τα 200χρονια!!!ή για να πεθάνουν εμάς και τα παιδιά μας? Κρίμα δεν σας φταίμε κάτι!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...