Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο μού προσέφερε απλόχερα την ασφάλεια που χρειαζόμουν και κέρδισε την εμπιστοσύνη μου.."

"Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο μού προσέφερε απλόχερα την ασφάλεια που χρειαζόμουν και κέρδισε την εμπιστοσύνη μου.."

Μία επιστολή μέσα από την οποία επαινούσε τον τρόπο λειτουργίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου απέστειλε μια πολίτης προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Τάσο Τζανή.

Γράφει χαρακτηριστικά ... "Κύριε Διοικητά,

Καλησπέρα, στέλνω αυτό το μήνυμα για να εκφράσω τις απεριόριστες ευχαριστίες μου απέναντι στο έμψυχο δυναμικό του νοσοκομείου ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ,.

Το βράδυ της 19/01,ταλαιπωρήθηκα από ένα δόντι.. Απευθύνθηκα αρχικά στους οδοντιάτρους του Ναυπλίου, δεν με εξυπηρέτησαν και μετά στο ΓΝ Αργους που παρά το γεγονός οτι εφημέρευε οι 2 οδοντίατροι του,δεν εφημέρευαν...Έχοντας υποφέρει,πριν 2 μήνες  από άλλο δόντι μίλησα στο τηλ.με την ευγενέστατη υπάλληλο και ήρθα Τρίπολη.

Από τον security,την πρόθυμη κυρία στη γραμματεία ,τους γιατρούς στο χειρουργικό μέχρι την οδοντίατρο..Άψογοι ολοι τους,ενώ η γιατρός έκρινε ότι σωστά δεν το άφησα για την επόμενη μέρα.. Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ .. Μπαινοβγαίνοντας σε μεγάλα νοσοκομεία (Γεννηματά και Αττικό) παρακολουθούμενη μόνο από καθηγητές και συμμετέχοντας σε παγκόσμια ιατρικά πρωτόκολλα τα τελευταία 3 χρόνια, λόγω οξείας μυελογενής λευχαιμίας και όντας μεταμοσχευμένη μυελού των οστών,το ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ μου προσέφερε απλόχερα την ασφάλεια που χρειαζόμουν και κέρδισε την εμπιστοσύνη μου..

Τέτοιους ανθρώπους και επιστήμονες χρειάζεται η υγεία μας και όχι αμόρφωτους καρεκλοανεύθυνους.

ΜΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ!!

Keep on the good work!

Χ. Μ

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...