Βλάσης: "Είμαστε υπερήφανοι για τις επενδύσεις των φαρμακοβιομηχανίων DEMO και ELPEN στην Αρκαδία μας"
Σε ανάρτησή του, ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, αναφέρει ... "Στα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης της φαρμακοβιομηχανίας Rafarm στην Παιανία. Η RAFARM είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές φαρμακευτικές βιομηχανίες με εξωστρέφεια και προσανατολισμό στην καινοτομία, επενδύοντας κάθε χρόνο το 10% του καθαρού κύκλου εργασιών της στην Έρευνα και την Ανάπτυξη. Το φάρμακο αποτελεί το δεύτερο σε αξία εξαγώγιμο προϊόν της Ελλάδας με ποσοστό 6% στο σύνολο των εξαγωγών της χώρας, γεγονός που καταδεικνύει την τεράστια σημασία της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας στην οικονομία μας. Γι’αυτό και είμαστε υπερήφανοι για τις επενδύσεις των φαρμακοβιομηχανίων DEMO και ELPEN στην Αρκαδία μας, μέσω των οποίων θα δημιουργηθούν εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας και θα τονωθεί η οικονομική δραστηριότητα του τόπου μας."
Σχετικά Άρθρα
- Κώστας Τζιούμης προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Η Τρίπολη είναι ποτισμένη με τις αξίες της αυταπάρνησης και του ηρωισμού»
- 205 χρόνια από την Άλωση της Τριπολιτσάς | Πτωχός: «Τίποτα σημαντικό δεν κατακτάται χωρίς πίστη, προσπάθεια και ανθρώπους που προχωρούν μαζί»
- Οι δηλώσεις των επισήμων για τα 205 χρόνια από την Απελευθέρωση της Τρίπολης (vd)
- 205 χρόνια Ελεύθερη Τριπολιτσά | Τα φωτογραφικά "κλικ" της μεγάλης παρέλασης!
- Τασούλας από την Τρίπολη: «Ο Κολοκοτρώνης έβαλε τη σφραγίδα του – Η Άλωση ήταν καθοριστική για την πορεία του Αγώνα» (vd)
1 σχόλιο
-
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα .........Πώς να βρεθούμε στη δημοσιότητα ........;;;;;






