Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κατευναστική παρέμβαση Παπασταματάκη: "Πρέπει να σταματήσει η κόντρα Ψυχογυιού - Τζανή. Και οι δύο θέλουν το καλό του Νοσοκομείου"

Κατευναστική παρέμβαση Παπασταματάκη: "Πρέπει να σταματήσει η κόντρα Ψυχογυιού - Τζανή. Και οι δύο θέλουν το καλό του Νοσοκομείου"
Με μία κατευναστική δημόσια παρέμβαση, ο πρώην Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας κ. Γιώργος Παπασταματάκης, εκφράζει την άποψη ότι η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Τάσο Τζανή και στον Βασίλη Ψυχογυιό, πρέπει να σταματήσει, θεωρώντας ότι αμφότεροι ενδιαφέρονται για το καλό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.

Γράφει ο κ. Παπασταματάκης... "Αυτή η δημόσια κόντρα μεταξύ του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας και του Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου πρέπει να σταματήσει.

Αναμφίβολα και ο πρόεδρος του ΙΣΑ και ο διοικητής του Νοσοκομείου ενδιαφέρονται για την σωστή και εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου μας. Ειναι επίσης γεγονός οτι δεν υπάρχει αυτή την στιγμή εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των δύο.
Ο κύριος Ψυχογιός εκτός του οτι ειναι πρόεδρος του Ι.Σ.Α. ειναι και στο διοικητικό συμβούλιο του Π.Ι.Σ. θέση που του δίνει την δυνατότητα άμεσης παρέμβασης και πληροφόρησης στο υπουργείο Υγείας για τα προβλήματα στο Παναρκαδικό.
Είμαι σίγουρος οτι ο Κ. Ψυχογιός ειναι απόλυτα ενήμερος για τα προβλήματα του νοσοκομείου μας και οτι επιδίωξη του και αποστολή του ειναι η προστασία της δημόσιας υγείας όπως και επιδίωξη του διοικητή του νοσοκομείου μας ειναι η εύρυθμη λειτουργία του, για τον λόγο αυτόν ειναι απαραίτητη η μεταξύ τους συνεργασία.
Παπασταματάκης Γεώργιος
Χειρουργός"

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 16:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας ψάξουν ποιος φταίει πιο πολύ!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 23:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι και οι δυο τους για τα σίδερα!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 11:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΗ;;;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...