Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συνταξιούχοι της Αρκαδίας διαμαρτύρονται για τις ελλείψεις στο Ακτινολογικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Συνταξιούχοι της Αρκαδίας διαμαρτύρονται για τις ελλείψεις στο Ακτινολογικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Τα Συνεργαζόμενα Συνταξιουχικού Σωματεία νομού Αρκαδίας ΙΚΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΟΑΕΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΑΕΕ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Συνταξιούχων ΑΡΚΑΔΙΑΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 0ΜΙΛΟΥ ΟΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ τμήμα Τρίπολης. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΛΤΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Κάναμε παράσταση διαμαρτυρίας στο διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου κο Τζανή την Τετάρτη 29 Μάρτη και του εκθέσαμε τα προβλήματα λειτουργίας και ιδιαίτερα την απουσία παντελώς του Ακτινολογικού Τμήματος με αποτέλεσμα οι Συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι να αδυνατούν να κάνουν εξετάσεις στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και να επιβαρύνονται οικονομικά στα έξω ακτινολογικά εργαστήρια για Μαστογραφίες υπέρηχους - αξονικές - μαγνητικές.
Ζητάμε την άμεση στελέχωση ώστε να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες με προκηρύξεις για προσλήψεις που Θα καλύπτουν το σύνολο των κενών Θέσεων με βάση το οργανόγραμμα και τις πραγματικές ανάγκες της κάθε κλινικής και τμήματος άμεσα του ακτινολογικού.
Φτάνει πιά θα μας βρείτε μπροστά στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Αρκαδίας και της ευρύτερης περιοχής.
Μετά την ενημέρωση του Διοικητή του Παναρκαδικού κοινοποιήσαμε το υπόμνημα στο Υπουργείο Υγείας και στην 6η ΥΠΕ Πάτρας.
ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...