Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έξυπνες ιατρικές συσκευές σε μέλη του ΚΑΠΗ | Τζιούμης: «Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία επ’ ωφελεία της υγείας των δημοτών μας»

Έξυπνες ιατρικές συσκευές σε μέλη του ΚΑΠΗ | Τζιούμης: «Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία επ’ ωφελεία της υγείας των δημοτών μας»

Έξυπνες ιατρικές συσκευές παραδόθηκαν σε μέλη του ΚΑΠΗ Δήμου Τρίπολης, την Πέμπτη 18/4/2024, στο πλαίσιο υλοποίησης της πρώτης φάσης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON “SMART BEAR”. Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσα από τη συνεργασία του Δήμου Τρίπολης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης σημείωσε: «Αφορά την παρακολούθηση της υγείας ηλικιωμένων ανθρώπων, μέσα από έξυπνες ιατρικές συσκευές. Ζούμε σε μία εποχή που πολλοί ηλικιωμένοι άνθρωποι διαβιούν μόνοι τους. Τα δεδομένα της υγείας τους παρακολουθούνται από ένα κέντρο κι αν συμβεί κάτι, υπάρχει άμεση επέμβαση. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία επ’ ωφελεία της υγείας των πολιτών. Ευχαριστώ την περιφέρεια Πελοποννήσου για τη συνεργασία.»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Χρυσοβαλάντης Μέλλος αλλά και η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κυρία Μαρία Οικονομάκη ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη για την εποικοδομητική συνεργασία.

Η παράδοση των έξυπνων ιατρικών συσκευών έγινε με την παρουσία του Προϊσταμένου Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρη Καμαρινόπουλου και της αρμόδιας Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Τρίπολης, Κλειούς Κορώνη- Παπαντωνίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...